2777
2789
عنوان

پاهای پسرم😭😭😭😭😭😭😭

701 بازدید | 27 پست

سلام پسرم دو سالشه دیروز یکی گفت وقتی وایمیسته از زانو پاهاش انگار پرانتزیه به بیرون اما از زانو به پایین قشنگ صاف وایمیسته اما راه میره پاهاشو باز باشه این جوریه تازه دقت کردم چیکار کنم دختر خالمم اینطوری بود بردن دکتر گفتن مشکلی نداره

شادی روح عموی جوونم صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش ارتوپد پسر منم پاهاش حالت داره بردم دکتر گفت این با زانوبند و اینا روش تاثیری نداره بزرگ بشه درست میشه ،دیگه چیکار میشه کرد

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

ایشالا‌که‌هیچی‌نیست‌بعضی‌بچه‌ها‌تا هفت‌سالگی‌‌پاهاشون‌فرم‌بگیره‌بچه‌خواهرشوهرمم‌اینطوری‌بود‌رفته‌دکتر‌گفت‌هیچی‌نی

بد به‌دلت‌راه‌نده

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

اتفاقا مشکل داره.بچه فامیل ماهم اینجور بود.زود ببرش متخصص تا بچس کفش مخصوص میده میپوشه خوب میشه

بزرگتر بشه با کفش درست نمیشه باید عمل کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مگه طرف متخصص بوده که انقدر به همت ریخته

ببرش پبش دکتر تا خیالت راحت بشه

تجربه من میگه تا 7 سالگی طبیعیه.. منم نگران بچه هام بودم ولی الان خوبن.. این مسئله بخصوص وقتی بچه تپل باشه بیشتر معلومه