2777
2789
عنوان

پاهای پسرم😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 27 پست
ببرش ارتوپد پسر منم پاهاش حالت داره بردم دکتر گفت این با زانوبند و اینا روش تاثیری نداره بزرگ بشه در ...

پسر دختر خاله منم اینجوری بود.دکتر کفش آهنی بهش داد.۶ماه همش پای بچه بود .بچش۱.۵ بود.بعدش خ خوب شد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام اولا نگران نباش که قابل درمان

ببرش دکتر ارتوپد براش عکس پا می‌نویسه و آزمایش خون اگه از کمبود کلسیم باشه که دارو می‌نویسه اگه نه ممکنه وسیله ارتوپدی تجویز کنه که مثلا موقع خواب پاش کنی شیر بهش بده شیر تازه  الان تابستونه و آفتابش عالی فقط شرت پاش  کن بدون لباس ببرش تو افتاب ملایم ساعت نه و ده صبح خوب افتابش بده که استخوناش سفت ویتامین دی بگیره که کلسیم  بیشتری جذب بدنش بشه و مراقب باش وزنش بالا نره که به پاهایش فشار نیاد

دخترمن این مشکل رو داشت و الان سه ساله شده و پاهاش صاف شدن تو بعضی بچه ها عارضه است تو بعضی طبیعیه و تا پنح سالگی برطرف میشه اما حتمن دکتر ببر گلم

پسر منم تپله

تو فامیلمون یه پسر کوچولو همینجوری بود تپلم بود من خودم همش میگفتم بیچاره پاهاش پرانتزیه خیلیایه دیگم میگفتن یعنی کاملا پرانتزی بودا اما الان یکم بزرگتر شده پاهاش صاف صاف من خودم شکه شدم گفتم اینکه پاهاش پرانتزی بود

اتفاقا من اون روز تو تی وی دیدم یه دکتره داشت راجع به همین قضیه حرف میزد دقیق صحبتاشو یادم نیست ولی فک کنم گفت تا سه سالگی پای پرانتزی یا ضربدری عادیه تو بچه ها از بعد اون اگه ادامه دار شد باید دکتر مراجعه کنی

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
پسر دختر خاله منم اینجوری بود.دکتر کفش آهنی بهش داد.۶ماه همش پای بچه بود .بچش۱.۵ بود.بعدش خ خوب شد

نه پسرو منو هیچی نداد پیش دکتر توکلی بردم ک خیلی هم معروفه ولی خب گفت بزرگ بشه بهتر میشه ،والا خودمم خسته شدم از حساسیتام  بچه رو هم اذیت میکنم هی میگم صاف بشین صاف راه برو

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢