2777
2789

😔😔😔😔لطفا براش دعا کنید 😔😔😔😔

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه دعارو میخاد چیکار . اون پاک از دنیا رفته 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا 😔 چطور تصادف کرد؟ 

اصلا خبر ندارم فقط میدونم تصادف کرده فامیل دورمون میشه 😔😔

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
برا چیش دعا کنیم دگ عزیزم روحش شاد😣

😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

احتمالا منظورت ضربه مغزیه چون مرگ مغزی که یعنی فوت دیگه

ن مرگ مغزیه 😔😔از موقعی ک شنیدم پاهام بیحس شدن بچه بود طفلک شاید ۷ سالش باشه

ولی خیلی سخته ها دگ اون پدر و مادر هیچوقت مثل روز اولشون نمیشن هیچوقت

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
واسه آرامش پدر و مادرش دعا کنیم چون خودش که برگشت ناپذیره

واقعا دیگه امیدی بهش نیست دوستان 😔😔😔

ولی خیلی سخته ها دگ اون پدر و مادر هیچوقت مثل روز اولشون نمیشن هیچوقت

خدا بهشون صبر بده 😭😭😭😭😭

واقعا دیگه امیدی بهش نیست دوستان 😔😔😔

اگه مرگ مغزی باشه نه متاسفانه.

فقط میتونن اعضاش رو اهدا کنن شاید اینجوری ی کم آروم شن

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
اگه مرگ مغزی باشه نه متاسفانه. فقط میتونن اعضاش رو اهدا کنن شاید اینجوری ی کم آروم شن

وایی بیچاره ها خیلی دلم براشون سوخت 😔😔😔🤐🤐🤐