2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

196 بازدید | 20 پست

من باردارم ولی شوهرم محلم نمیده و همیشه سر هر بهونه ای دعوا راه میندازه و تا چند روز قهر میکنه دیشب خواهرم بعد مدتها خونم اومده بوذ تا رفت شوهرم یهو گفت چرا به مادر من زنگ نمیزنی حالشو بپرسی من گفتم مادرت مگه باردارم حالمو میپرسه و گفتم چند روز مریض شدم یه بار هیچ کدوم از اعضای خانوادت زنگ نزذن بهم چرا توفع داری من زنگ بزنم حسم گغت چون خواهرم اینجا بوذ ناراحت شده گفتم حالا ۱ بار خواهرم بعد مدتها خونم اومده چقدر دنبال بهانه برای دعوایی و شروع کرد فحش دادن به خواهرم و بعدم قهر کرد از دیشب قهره ، امروز هم اومد خونه محل نزاشت غذا از بیرون برای خودش گرفت و بعدم رفته پیش دوستاشو منو تنها گذاشته خیلی ناراحتم از رفتاراش که چرا حداقل الان که باردارم همش تو قهر و دعوا با منه ، همش غصه مسخورم میترسم سر بچم بلایی بیاذ اخر ، ولی دست خودم نیست خیلی ناراحت میشم اژ رفتاراش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیالی میدونی چیه؟ بیمحلی و بیخیالی نسبت به رفتاراش بهترین کاره هم خودت آرامش میگیری هم اون بیشتر جذبت میشه ... غذاتو بپز لباس مرتب بپوش عطر بزن ولی محل نده زیاد ، حالا یه زنگکی هم به ننش بزن ... ولی محل خودش نده ، بعضی مردا میبینن زن بشون نیاز داره پررو تر میشن لعنتیا 

معمولا زنها که باردار میشن شوهر  ها هم اخلاقشون بد میشه هار  میشن  از خودشون در میان اصلا غصه نخور چون توجیح موجهی ندارن کرم مغزشان داره وول وول میخوره دست خودشون نیس

چقد بی عقله شوهرت. انتخابت اشتباه بوده عزیزم. چن سالشع؟؟؟؟؟؟؟ مواظب خودتو و نینی باش.

۳۰ سال بخدا از بس اصرار به بچه داشت باردار شدم الانم با تمام وجودم فقط دلم بهربچم خوشه ، هر کاری میکتم شاذ باشم به خاطر بچه غصه نخورم نمیشه ، رفتاراش اذیتم میکنه و غصه میخورم ، هر کی بهش میرسه میگه مواظب زنت باش استرس براش خوب نیست ولی نمیفهمه بازم ناراحتم میکنه

بیخیالی میدونی چیه؟ بیمحلی و بیخیالی نسبت به رفتاراش بهترین کاره هم خودت آرامش میگیری هم اون بیشتر ج ...

امروز زنگ ژدم با مامانش من اصلا مشکلی با مادرش ندارم ، شوهر من همه چیو‌بزرگ میکنه و فکر میکنه من دشمن خانوادشم

۳۰ سال بخدا از بس اصرار به بچه داشت باردار شدم الانم با تمام وجودم فقط دلم بهربچم خوشه ، هر کاری میک ...

ب بزرگترش مثلن اگه بابا یا خواهر بزرگتر دارع ک عادم درستیه بگو باهاش صحبت کنه خب

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......