2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
ب بزرگترش مثلن اگه بابا یا خواهر بزرگتر دارع ک عادم درستیه بگو باهاش صحبت کنه خب

باباش اگه بوذ انقدز من غصه نمیخوردم ، بقیه اهضتی خانوادش هم پیرو حرف خواخر شوهرمن که کلا از اول به من حسادت داشت و مشکل داره باهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا زنها که باردار میشن شوهر  ها هم اخلاقشون بد میشه هار  میشن  از خودشون در میان ...

اره شوهر منم خل و چل شده بود! کاش یکی اونموقع بود این تجربه هایی که الان دارمو بم یاد میداد! فقط به خودتو بچت خوش بگذره و سرت واسه رفتار هیشکیییی درد نکنه ! منتظر محبت کسی نباش اینا مال فیلماست ! خودت باید خودتو بچتو شاد کنی عزیزم   

باباش اگه بوذ انقدز من غصه نمیخوردم ، بقیه اهضتی خانوادش هم پیرو حرف خواخر شوهرمن که کلا از اول به م ...

پس هیچی دیگه. خودت سعی کن با رفتار خوبت روش تاثیر بذاری

چاره ای نیست.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

عزیزم سیاست داشته باش وقتی شوهرت انقدر روی مادرش حساسه توام زرنگ باش تحویل بگیر خانوادشو ما عروسمون ماشاله انقدر زرنگ باسیاسته اولا ما یوقت یه کاری میکردیم مثلا فتنه طوری وای ماشاله اون انقدر با سیاست و مهربونی رفتار میکرد که ما عاشقش شدیم در صورتیکه مثلا فکر میکردیم الان دعوا شه خودشو با رفتاراش تو دل همه جا کرد خدا حفظش کنه خانومه