2821
2789

من مولفیکس استفاده میکنم عالیه بنظرم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه با پولش مسئله ای نداری پمپرز لهستان(بسته بندی سفیده) خیلی عالیه

من برای پسرم استفاده میکردم ولی خب دیدم واقعا بهم فشار میاد الان مولفیکس میبندم بد نیست

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

مولفیکس مرسی استفاده میکردم عالی کوکوهم بدنیست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

پریما خیلی پوشک خوبیه و بعد از اون پنپرز آلمان تو ایرانی ها هم مولفیکس خوبه 

به نظر من سایز یک و دو رو پریما استفاده کن چون سایزهای کوچکش خیلی هم گرون نیست و اینکه نوزاد حساس تره بعد از 3 میتونی مولفیکس استفاده کنی اونم کیفیتش خیلی خوبه و به پریما نزدیکه

مای بی بی هم اصلا خوب نیست

من از ترکیه 4بسته پریما  گرفتم... میگن خوبه!! مولفیکس رو شنیدم پای بچه رو با فاصله نگه میداره با لباس خوب دیده نمیشه مشخصه پوشک ارزون بستی ..حتی میگن مای بیبی با اینکه ارزونتره بهرته...ولی هنوز استفاده نکردم ..خواهر استفاده کرده اینو تایید مکنه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
من مای بی بی میزنم خیلی هم خوبه مولفیکس هم زدم راضی نبودم

مای بی بی فواره و جذبش خیلی خوبه ولی چون روش پلاستیکی اصلا هوا رد نمیشه من برای پسرم فقط بستم روز دوم دیدم پاش داره قرمز میشه سریع گذاشتم کنار تازه فقط روز رو بسته بودم شب همون پریما رو براش بسته بودم ولی مولفیکس مثل پریما پنبه ای و هوا رد میشه ازش و حساسیت نمیده

مای بی بی فواره و جذبش خیلی خوبه ولی چون روش پلاستیکی اصلا هوا رد نمیشه من برای پسرم فقط بستم روز دو ...

پوست هربچه متفاوته من به پسرم یک سال ونیمه میزنم بعضی وقتا صبح تاشب داخل یه پوشک میمونه اصلا عرق سوز و قرمز نشده

قندعسل دارم من😍❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز