2789
من از ترکیه 4بسته پریما  گرفتم... میگن خوبه!! مولفیکس رو شنیدم پای بچه رو با فاصله نگه میداره ب ...

نه اصلا اینجوری نیست اتفاقا  مولفیکس خیلی نازک تر از مای بی بی در کل اگه قیمتش برات مهم نیست پریما از همشون بهتره اگر هم تهران هستی از بنی هاشم بگیر به قیمت عمده میده

پریما همونه که لوسیون داره؟ حساسیت زا نیست؟ 

لوسیون نداره پمبرز ترکیه است درکل بچه با بچه فرق میکنه باید امتحان کنی ولی من تا حالا نشنیدم کسی بگه بچه اش به پریما حساسیت داده من خودم تا سایز 4 رو پریما استفاده کردم بعد یهو شده بسته ای 180 تومن منم رفتم رو مولفیکس و خیلی راضی هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا اینجوری نیست اتفاقا  مولفیکس خیلی نازک تر از مای بی بی در کل اگه قیمتش برات مهم نیست پر ...

کجا هست تا حالا ندیدم؟؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
دخترم بیست روزشه مولفیکس استفاده کردم کلا پاش جوش زده نمیدونم سوخته یا حساسیته در ضمن من دو‌سه ساعت ...

پسر منم اینجوری شد عزیزم سودا کرم بخر عالیه و پریما ضد حساسیت لهستان ببند تا ۱ ماه بعد که کامل خوب شد میتونی پریما ساده ببندی ولی ایرانی اصلا نخر هیچ مارکی

💚💙💜💛
من دخترم یک ماهشه مای بینی استفاده کردم راضیم البته اینم بگم که من از روز اول قبل اینکه پوشکش کنم پ ...

منم کرم زینک اکساید بی بی کوکول میزدم از روز اول ولی باز اینجوری شد

کجا هست تا حالا ندیدم؟؟

موازی صیاد شیرازی هم از رسالت میتونی بری هم همت از رسالت که وارد بنی هاشم میشی سمت راست خیابان رحیمی مرکز فروش مواد شوینده و بهداشتی قیمت ها خیلی خوب هستن مثلا اونموقع که مولفیکس 80 تومن بود من اونجا 66500 گرفتم از ترسم یهو 4 میلیون دادم تا یک سالگی براش گرفتم هفته پیش اونجا بودم مولفیکس سایز 5 رو میگفت 55 یا ماستلا هفته پیش اونجا گرفتم 50 داروخانه 62 سرشیشه اونت گرفتم 125 خود نمایندگی اونت زده 145 و ..  در کل خیلی خوبه

دخترم بیست روزشه مولفیکس استفاده کردم کلا پاش جوش زده نمیدونم سوخته یا حساسیته در ضمن من دو‌سه ساعت ...

مگه پماد براش نمیزنی حتما پماد ماستلا 123 vitamin barrier براش بگیر حسابی براش بزن و اینکه پوشکش رو عوض کن پوست بچه ها متفاوت ممکن یه پوشک به یکی بسازه به یکی نه 

الان که سایز یک داری استفاده میکنی پریما بگیر براش سایز یکش قیمتی نداره از 2 و 3 برو رو ایرانی ها

تقریبا سه هفته پیش پریما سایز 5 بسته 73 تایی بنی هاشم 210 بود البته میدونی که قیمت ها روز به روزه&nb ...

من سایز 1و 2 هرکدوم 68تایی 90 تومن خریدم..

بنی هاشم کجاست؟؟ همونجا که مصالح ساختمونی میفروشن؟؟ اونجا پ.شک اینا ندیدیم تا حالا؟؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
من سایز 1و 2 هرکدوم 68تایی 90 تومن خریدم.. بنی هاشم کجاست؟؟ همونجا که مصالح ساختمونی میفروشن؟؟ اونج ...

آره همونجا از رسالت که وارد بنی هاشم میشی سمت راست خیابون رحیمی بورس شوینده و بهداشتی