2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قد بلند برای دختر خوب نیس ک  چیه درااااز  دختر باید کوچولو و جمع جور باشه

دختر پسر نداره همیشه تا بوده قدبلند زیبا بوده کلا شاسی بلندو عشقه کوتاه خوبه؟با ذره بین باید دنبالشون گشت یا واژه های کوتوله و جاسوییچیو لهو اینا بدن😒من نمیخوام توهین کنم اما واسه هر قدی میشه حرف مفت دراورد خوبه حسود نباشیم😊

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
لامصب ابرومونو بردی ته اون لباسو باس گره بزنی 😁

نه همینجوری خوبه😒😒😒اونجوری شکمم میزنه بیرون😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
برو عسکمو ببین

کو کوکوکوکوووکو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
دختر پسر نداره همیشه تا بوده قدبلند زیبا بوده کلا شاسی بلندو عشقه کوتاه خوبه؟با ذره بین باید دنبالشو ...

👌👌

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

۱۷۰ 

قد بلند نعمتهههه چون از ارکان اصلی خوش استایلیِ زن قد کوتاه مثه کوتوله هاست شرمنده ام چون توهین کردید مجبورشدم اینطوری جواب بدم!!! :)) مثل خودتون!!! :))

جمع و جورم واسه وسیله و کالا بکار میره ن برا زن😒

مگه پتو مسافرتیِ ک  جمع وجور باشه و توی ساک جابشه؟!

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...