2777
2789
وایسا بزارم

پری کل ص ها رو دیدم😭😭😭

رتسی میخوام امروز تاپیک بزنم🤭😋🤪

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر پسر نداره همیشه تا بوده قدبلند زیبا بوده کلا شاسی بلندو عشقه کوتاه خوبه؟با ذره بین باید دنبالشو ...

دقیقا که همه میگن بهم جاسووچی😁😢😢😢😢چند روز پیش بیرون بودم دو تا پسر هی تیکه مینداختن میگفتن خانوم برگرد محال نمیزاشتم میگفتن جاکلیدی جاسووییچی قدشو نگاه تو رو خداااا بعدم خندیدن بیشورا😁😁😁😁😐😐😐😐😕😕😕

👑❤خانوم وکیلِ آیندم❤👑
دِکی تو هم ک اینکاره ای قربونت 😆😆😆😆 منم گره نمیزنم عین خودت 😆😆😆😆😆

دیگ به دیگه میگه ته دیگ😒😒😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بله.وزنمم قبل بارداری ۵۸ الانم ۶۴شدم . ازبچگی ارزوی کفش پاشنه دار ب دلم مونده

منم ۱۷۱وزنم۶۳

منم همینطورولی من براعروسی هامیخرم هرچندازهمه یلندترم ازبچگی دلم میخواست متوسط بودم😥

من هنوزازدواج نکردم هرکی هم میادخواستگاریم کوتاه ترازخودمه...😞

نمیدونم شماهایی که قدبلند هستید چرا اینقدر ناله میکنید😐😐😐همه چیز تو این مملکت برعکسه مردم خودشونو ...

اخه حسرت کفش پاشنه دار داریم😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دقیقا که همه میگن بهم جاسووچی😁😢😢😢😢چند روز پیش بیرون بودم دو تا پسر هی تیکه مینداختن میگفتن خانو ...

بخدا هرکی تیکه میندازه حسودیش میاد ب طرف اینو میتونم ثابت کنم وگرنه اگ مهم نباشه نمیان دهن گشادشونو وا کنن چرت و پرت بگن قد کوتاهو میگن جاسوییچی بلندو میگن نردبون ینی ۱۶۰ ب بالا نردبونه ینی چی خب بخدا خوبه فرهنگمونو همه ببریم بالا

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم