2777
2789
وایسا بزارم

پری کل ص ها رو دیدم😭😭😭

رتسی میخوام امروز تاپیک بزنم🤭😋🤪

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دختر پسر نداره همیشه تا بوده قدبلند زیبا بوده کلا شاسی بلندو عشقه کوتاه خوبه؟با ذره بین باید دنبالشو ...

دقیقا که همه میگن بهم جاسووچی😁😢😢😢😢چند روز پیش بیرون بودم دو تا پسر هی تیکه مینداختن میگفتن خانوم برگرد محال نمیزاشتم میگفتن جاکلیدی جاسووییچی قدشو نگاه تو رو خداااا بعدم خندیدن بیشورا😁😁😁😁😐😐😐😐😕😕😕

👑❤خانوم وکیلِ آیندم❤👑
دِکی تو هم ک اینکاره ای قربونت 😆😆😆😆 منم گره نمیزنم عین خودت 😆😆😆😆😆

دیگ به دیگه میگه ته دیگ😒😒😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بله.وزنمم قبل بارداری ۵۸ الانم ۶۴شدم . ازبچگی ارزوی کفش پاشنه دار ب دلم مونده

منم ۱۷۱وزنم۶۳

منم همینطورولی من براعروسی هامیخرم هرچندازهمه یلندترم ازبچگی دلم میخواست متوسط بودم😥

من هنوزازدواج نکردم هرکی هم میادخواستگاریم کوتاه ترازخودمه...😞

نمیدونم شماهایی که قدبلند هستید چرا اینقدر ناله میکنید😐😐😐همه چیز تو این مملکت برعکسه مردم خودشونو ...

اخه حسرت کفش پاشنه دار داریم😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دقیقا که همه میگن بهم جاسووچی😁😢😢😢😢چند روز پیش بیرون بودم دو تا پسر هی تیکه مینداختن میگفتن خانو ...

بخدا هرکی تیکه میندازه حسودیش میاد ب طرف اینو میتونم ثابت کنم وگرنه اگ مهم نباشه نمیان دهن گشادشونو وا کنن چرت و پرت بگن قد کوتاهو میگن جاسوییچی بلندو میگن نردبون ینی ۱۶۰ ب بالا نردبونه ینی چی خب بخدا خوبه فرهنگمونو همه ببریم بالا

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم