2777
2789
عنوان

نکنه فکر بد کرده😰😰😰

187 بازدید | 10 پست

امروز سر کار تو اداره یه وکیلی اومد نشست کاراشو انجام داد...تو سالن صندلی کم اورده بود اومده بود نشست اینجا...منم هیچی نگفتم خدایی که فک نکنه بدم اومده(گفتم حالا نگه انگار ارث اورده صندلیارو)با روی باز گفتم بفرمایید بشینید....حدود یک و نیم ساعت نشست لامصب اولش یکی دوتا جمله حرف زد...بعدش کلا ساکت شد...منم گفتم حالا بزار دوکلمه باهاش حرف بزنم زشت نباشه یه وقت...گفتم اقای فلانی از وکالت راضی هستید؟ گفت نع...گفتم مگه وضعیت وکلا چطوره؟ گفت من اطلاعی ندارم خانم...و وسایلشو جمع کرد و رفت...کلا هنگ کردم...

الان همش دارم با خودم فک میکنم من دوتا کلمه باهاش حرف زدم نکنه فکر بد کرده در موردم😕😕😕لابد گفته این دختره تو نخ منه...الانم داره در مورد پول و اینا میپرسه...ولی بخدا من کلی گفتم منظورم پول و ...نبود...ینی چه فکری کرده؟ چرا اینجوری کرد؟😰😰😰😰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم جذابیت داشته یا کمبود محبت!ولی به هر حال با مردا شروع به صحبت نکن چون واقعا فکر بد می کنن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چه آدم مذخرفی بوده هااااااااا ولش کن شاید دلش از یه جای دیگه پر بوده وگرنه شما چیز بدی نگفتی

عکس پروفایلت منو کشته بخدا😂😂😂حس کردم همین سیبیلوئه داره حرف میزنه باهام😂😂😂😂

عکس پروفایلت منو کشته بخدا😂😂😂حس کردم همین سیبیلوئه داره حرف میزنه باهام😂😂😂😂

خخخخخخخخخخخ

اتفاقا دیدم بچه ها تصور بدی ازم دارن مجبور شدم دیشب عکس بزارم    

فاطی ام❤️