2777
2789
عنوان

خرم ابادیا

57 بازدید | 6 پست

دنبال ی سالن خوب هستم واسه میکاپ،کدوم رو معرفی میکنید؟ادرس یا اگه پیجشو دارید بهم بدین،هزینشم میدونید بگید

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستی و دختر روز. ستی قاضی اباده و دختر روز قبلا خیابون معین بود اما الان نمیدونم کجاست دقیقا کارش عااالیه اما قیمت دختر روز بالاتره.  میکاپ تال برم قبلا گلدشت بود بی نظیررررررر بود واقعا اما انگاری از اون جا رفته

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
ستی و دختر روز. ستی قاضی اباده و دختر روز قبلا خیابون معین بود اما الان نمیدونم کجاست دقیقا کارش عاا ...

مرسی عزیزم،پیجشون رو نداری؟

مرسی عزیزم،پیجشون رو نداری؟

نه متاسفانه. من ۳ سالی هستش ک از خرم اباد رفتم برای همین دقیق نمیتونستم ولی توی اینستاگرام بزنین دختر روز خرم اباد میاره. شماره ی اون ک قبلا گلدشت بود و میکاپش عااااالی از خواهرم میگیرم اگر داشتن اینجا میزارم براتون

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
نه متاسفانه. من ۳ سالی هستش ک از خرم اباد رفتم برای همین دقیق نمیتونستم ولی توی اینستاگرام بزنین دخت ...

باشه عزیزم ممنونتم💜💜💜💜💜