2777
2789
عنوان

باردارها.واقدامی ها لطفا بیاین

174 بازدید | 28 پست

من دوشب پیش اولین اقدامم بود .امروز زیر شکمم درد داشتم اما شدید نبود مس درد قبل پریود.ترشحم دارم پاهامم درد میکرد رون پام.علتش چی میتونه باشه؟؟؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت من ک سه سال و نیمه اقدامم دو ماه پیش فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم یا همون پلی کیستیک تخمدان دکترم میگه عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کنم اما شوهرم راضی نیس میگ تو هنوز سنی نداری و شاید بعدا عوارض داشته باشه

خوشبحالت من ک سه سال و نیمه اقدامم دو ماه پیش فهمیدم ک تنبلی تخندان دارم یا همون پلی کیستیک تخمدان د ...

چرا حالا خوشبحالم

خوشبحالت من ک سه سال و نیمه اقدامم دو ماه پیش فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم یا همون پلی کیستیک تخمدان د ...

عزیزم دکترتو عوض کن مشکل ماها کمبود ویتامینه تایپیکای جدیدمو بخون 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
تخمک هات آزاد سازی کردن وقتی زیر شکم درد میکنه و ترشح داری و افت فشار ینی تخمک گذاری کردی من امشب۷ پ ...

پس تخمکام مشکلی نداره من دکتر نرفتم قرار این هفته برم.شوهرم اصلا راضی نمیشد بزا بچه یهو اون شب جلوگیری نکرد.هنوز تو تعجبم.ایشالا توام زودی خوب شی و  نی نی دار شی خبرشو اینجا بگی و خوشحال شیم