2777
2789
عنوان

ذهن آشفته

1896 بازدید | 13 پست

بچه ها... من دارم روانی میشم ینی شدم دیگه فکر کنم.... افکار منفی زیاد دارم مثله از دست دادن عزیز یا مثلا قطع شدن دستو پای کسی یا فکر میکنم اگه یه وقت فلانی بچه بغلش باشه از پله لیز بخوره بچه پرت شه یا مثلا کولر یا گاز اگه منفجر شن...یا اگه سر با مغزم یا ماله یکی دیگه منفجر شه... بچه ها کمکم کنید داغون شدمممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم وسواس فکری داشته باشی قرص خاصی مصرف نمی کنی؟ آخه آلپروزولام این حالات رو فک کنم بیاره

یک عدد آدم کوچولوعه افسرده😞😭 وخیلی حساس توروخدا دلمو نشکونید😘

عزیزم این مورد شوخی نیست حتما با یه دکتر مشورت کن حتما چاره داره ولی سعی کن خبرهای بد وجنایی وکشت وکشتار ونخون وسعی کن تو مراسم های ختم نرو وبه چیزهای خوب فکر کن که خدا هست واگه خدانخواد برگی از درخت نیوفته اگه وجود خدا رو تو زندگیت پررنگ کنی خیلی دربهبودت موثره واگه درمان نشی خدا نکرده رم حافظه ات پر میشه وافکارت پریشان میشه وبیماری روحی روانی میگیری واین گره بدست خودت باز میشه چون اینجوربیماری ها سکاندار شیوع ش خودی ودرمانگرش هم خودی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

عزیزم شما بهتر شدی؟

میشه بگی چجوری؟

اگه دارو مصرف کردی، چه قرصی بود؟

من ذهنم آشفته اس، انگار یه استرسی تو وجودمه... هررررر لحظه اینطوریم. بی دلیل

بخدا یادم نیست اخرین باری که فقط یه لحظه از اعماق وجودم ارامشو حس کردم کی بود....‌

از چیزی لذت نمیبرم

مداااااام افکار منفی، وسواس فکری، تیک وسواسی و...