2777
2789
عنوان

دلم اتیش گرفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری بهش نداشتم.استوری منو تو واتساپ نگاه کرد و منم پیجشو دیدم همین.اره متاهلم و زودتر از اون ازدواج ...

پشیمونی نداره همین زندگیتو بساز

البته میدونم دارم چرت و پرت میگم ببخشید

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
چرا اینقدر خودآزاری عزیزم...جداشدی شما دیگ واست مهم نباشه ک عروسی گرفته یا نه...هیچ سودی بحالت نداره ...

میدونم.بلاخره بعد ۶ ماه ادم یادش میفته کنجکاو میشه.  ناراحتم از اینک وقتی بامن بود انقدر شادیشو نشون نمیداد و الان حتی عکس زنشم گذاشته و کلی جمله عاشقانه... ولی برای منک دوسش داشتم هیچی...

کاری بهش نداشتم.استوری منو تو واتساپ نگاه کرد و منم پیجشو دیدم همین.اره متاهلم و زودتر از اون ازدواج ...

اوكي

ولي بدون كه ادم عاقل از يه سوراخ دوبار گزيده نميشه چه بسا اگر بازم باشما ازدواج ميكرد همون مشكلات و اتفاقات تلخ رو داشتين بعدشم يه عكس نميتونه خوشبختي يا بدبختي يه زندگي رو نشون بده يا نده ....اگر زندگي الانت راضي نيستي با توجه ب تجربه قبلي هم كه داشتي سعي كن با صبوري مشكلات رو حل كني و ادامه بديي اگرم مشكل لاينحل هست كه بايد فكر جدي تر بكني

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
میدونم.بلاخره بعد ۶ ماه ادم یادش میفته کنجکاو میشه.  ناراحتم از اینک وقتی بامن بود انقدر شادیشو ...

ب درک فکرشم نکن بیلیاقتو....ببین حتی از سر کنجکاوی هم نرو نگاه کن پروفایلشو فقط و فقط واسه آرامش خودت...خودت مهم تری....

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....