2777
2789
عنوان

دلم اتیش گرفت😞

640 بازدید | 67 پست

سلام. پیج همسر سابقمو دیدم ک دوباره عروسی گرفته.‌حتما با دختر ازدواج کرده. خیلی دلم میسوزه.... من راضی ب جدایی نبودم اون کرد و بعدم پشیمون اومد سراغم ولی کار ازکار گذشتهبود. اون منو شکستم داد....

چه سرنوشتی  دارم من 😔 تازه محل زندگیمم نزدیک محل اوناست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنش خوشگله؟ به این فکر کن اونم مثل تو بدبخت میکنه 

عین خیالت نباشه 

بیچاره دختری که اومده زن یه مرد مطلقه شده چون اکثر مردایی که زن طلاق میدن بی لیاقتن 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

دیگه فکرش نکن الان دیگه هیچ نسبتی باهم ندارید ی ادم عریبه است گذشته هم دیگع برنمیگرده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

چرا میری تو پیجش باخودت اینکارووو نکن داغون میشی

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

شمام كه ظاهرا(( تاپيك هاي قبليت)) متاهلي پس ديگه چيكار به اون داري ....؟!!! ازدواج كرده ايشالله خوشبخت بشه عروسي گرفته مباركش باشه و..... كلا اون اقا براي شما تموم شده لزومي نداره سهوا يا عمدا دنبال خبري ازش باشيد

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

چرا اینقدر خودآزاری عزیزم...جداشدی شما دیگ واست مهم نباشه ک عروسی گرفته یا نه...هیچ سودی بحالت نداره این سرک کشیدنا غیر اینکه اعصابی واست نمی‌مونه دیگ

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
شمام كه ظاهرا(( تاپيك هاي قبليت)) متاهلي پس ديگه چيكار به اون داري ....؟!!! ازدواج كرده ايشالله خوشب ...

کاری بهش نداشتم.استوری منو تو واتساپ نگاه کرد و منم پیجشو دیدم همین.اره متاهلم و زودتر از اون ازدواج کردم ولی پشیمونم .