2821
2789
عنوان

چرخ سردوز

| مشاهده متن کامل بحث + 66799 بازدید | 41 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من خودم تولیدی داشتم جمع کردم الان هم برای جایي کار میکنم بهم بگو راهنمایی کنم تا جایی که بتون ...

سلام عزیزم من میخام برای تولید کار کنم میخام چرخ سردوز بخرم ماک جک بنظرتون برای تیشرت و لباس زیر همون ۳ نخ و بخرم یا باید ۴ نخ باشه؟

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عزیزم من خودم تولیدی داشتم جمع کردم الان هم برای جایي کار میکنم بهم بگو راهنمایی کنم تا جایی که بتون ...

سلام من سردوز خانگی Amro از همون سبز ها گرفتم آنتن شو بلد نیستم نصب کنم یه چیزایی کم و کسر داره چیکار کنم،راهنمایی میکنین

سلام عزیزم از چرخی که خریدی راضی هستی؟ الان قیمتش حدودای سیزده تومنه منم قصد خرید دارم همش دچار تردی ...

سلام عزیزم. دوختش تمیزه. ولی من کلا دو سه بار بیشتر ازش استفاده نکردم. چون دیگه خیاطی نکردم. همسرم گفت نو بخر وگرنه میخواستم استوک بخرم. شما هم حسابی تحقیق کن که مثل من دلزده نباشی. حقیقتش من صداشو دوست ندارم😁 دوستدارم وقتی چرخ کار میکنه صدای نرم و سنگینی داشته باشه. البته اینم بگما نمیدونم استوکا صداشون چجوریه؟🤭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792