2821
2789
عنوان

چرخ سردوز

66482 بازدید | 41 پست

سلام. چند ماهه که میخوام سردوز بخرم ولی نمیتونم به حرف فروشنده ها اعتماد کنم. چون هر کدومشون یه چیزی میگن. ممنون میشم شما دوستان عزیز راهنماییم کنین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من خودم تولیدی داشتم جمع کردم الان هم برای جایي کار میکنم بهم بگو راهنمایی کنم تا جایی که بتون ...

سلام عزیزم. ممنون از مهربونیت

میخوام یه سردوز بخرم. ولی حسابی گیج شدم چون فروشنده ها درست راهنمایی نمیکنن. نمیدونم چی بخرم، استوک باشه یا آکبند؟ فعلا دارم میرم کلاس خیاطی ولی در آینده میخوام مزون بزنم. میخوام یه چرخ خوب بخرم. 

سلام عزیزم. ممنون از مهربونیت میخوام یه سردوز بخرم. ولی حسابی گیج شدم چون فروشنده ها درست راهنمایی ...

عزیزم کار کرده سالم میتونی بگیری ماها که خودمون تولیدی داریم بیشتر دنبال دست دوم تمیز هستیم وقتی ميريم بخریم چند مدل پارچه میبریم دوخت میگیریم از چرخ  ببین مارک جک سردوز خوبه مال خودمم جک هست اگر فقط ميخاي سر دوز باشه برای تمیز دوزی سه نخ جک بگیر اگر یه وقت ميخاي تریکو دوزی هم بکنی چهار نخ یا پنج نخ بگیر حالا یه مساله ای هست پنج نخ رو میتونی سه نخ کنی یعنی.دوتا نخ رو نندازي اینجوری دو تا کار برات میکنه ولی چهار نخ همون چهار نخ میتونی کار کنی سه نخ نمیشه الان مال خودم پنج نخ جک هست وقتی مانتو دوزی میکنم یه سری کارا فقط با پنج نخ میزنم ولی وقتی ميخام تمیز دوزی کنم سه نخ ميکنم

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
عزیزم کار کرده سالم میتونی بگیری ماها که خودمون تولیدی داریم بیشتر دنبال دست دوم تمیز هستیم وقتی مير ...

اینا حتما باید میز خودشون باشه؟ آخه من جاشو ندارم😥

سردوز خونگی چی پیشنهاد میدین؟

یعنی من دیوونه شدم از بس که تحقیق کردم. متاسفانه کاسب ها خوب راهنمایی نمیکنن. منم فروشنده آشنا ندارم

سلام سردوز چی خریدی آخر منم موندم چی بخرم میترسم پروانه بخرم پشیمون بشم ببی لوک هم خیلی گرونه

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792