ممنون عزیزم، اره حواسم هست که چیزی بلند نکنم، باشگاه هم نمیرم فعلا، ولی خوب بیرون رفتن دارم، انشالله ...
نه ربطی نداره ب این چیزا توجه نکن
فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
سلام عزیزم، اره ولی آدم تو این سایتا یه چیزایی میخونه افکارش بهم میریزه. مثلا میگن بتای بالا نشانه چند قلویی یا بچه خوره است، من الان از اولین روز آخرین پریودی حساب کنم 4 هفته هستم، که امروز رفتم از دادم بتام 3350 بود، انشالله که هم چی نرمال باشه
سلام عزیزم، اره ولی آدم تو این سایتا یه چیزایی میخونه افکارش بهم میریزه. مثلا میگن بتای بالا نشانه چ ...
دیگه هم برای بتا نرو یبار کافیه .اینکارا همش بیهوده اس .فقط برا تشکیل قلب و اینا دیگه برو فکر خودتو درگیر این چیزا نکن.ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نیتو سالم و صالح بغل بگیری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
ممنون از دعا خیرت عزیزم، لکه بینی هم دارم برام دعا کن که انشالله همه چی رو به راه باشه بارداری اولم ...
استراحت کن .به بخور تا جاش محکم شه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه هم برای بتا نرو یبار کافیه .اینکارا همش بیهوده اس .فقط برا تشکیل قلب و اینا دیگه برو فکر خودتو ...
سلام عزیزم خوبی، دکترم گفت حتما باید آزمایش و تکرار کنی تکرار کردم بتام از 3350 شده 1150ذگفت احتمال زیاد سقط میشه. خیلی حالم بده بعد از کلی ذوق حالم گرفته شده برام دعا کن
سلام گلم .جدی خدا نکنه که سقط بشه استراحت کن .انشاءالله که هرچی خیره بشه.نی نیتو به سلامت بگیری بغل. ...
عزیزم شیاف بهم داد، لکه بینیم سه روز بود قطع شده بود، گفت بتا بده اگه دو برابر شده باشه میگم شیاف بزاری، حالا الان بهش زنگ زدم گفت چون عدد بتات اومده پایین اگه این شیافو استفاده کنی فرایند سقطو طولانی میکنه بهتره استفاده نکنی، گفت فعلا کار خاصی نکن ببینیم تا چند روز دیگه چی پیش میاد گفت احتمال داره بعد از چند روز به خونریزی بیوفتی و دفع بشه
خیلی گریه کردم، تورو خدا برام دعا کنید هنوز شوهرم جواب آزمایشمو نمیدونه سرکار، اونم کلی ذوق کرده بود هر روز با نی نی حرف میزد، حالا اونم بفهمه خیلی ناراحت میشه، دعا کنید اگه این به صلاح نیست ماه بعد باردار بشم