2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، مرسی، 3350 ولی لکه بینی دارم

مبارکه

برو دکتر شیاف میده اگه لازم باشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
جولییت چون رفتم آزمایش مثبت بود خداروشکر😀😍❤️ شما چی رفتی ازمایش

مبارکه😍😍😍انشالله به سلامتی نی نی جونتو بغل بگیری😃

ن والا نرفتم برا آزمایش جرعت ندارم برم.حالا گفتم شوهرم ی بی بی دیگه بگیره صب زود بزنم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
مبارکه😍😍😍انشالله به سلامتی نی نی جونتو بغل بگیری😃 ن والا نرفتم برا آزمایش جرعت ندارم برم.حالا گ ...

مرسی عزیزم برام دعا کنید لکه بینی زود خوب بشه، به دکترم زنگ زدم امروز نبود نگفت چی استفاده کنم برای لکه بینی گفت فردا بیا مطب

مرسی عزیزم برام دعا کنید لکه بینی زود خوب بشه، به دکترم زنگ زدم امروز نبود نگفت چی استفاده کنم برای ...

انشالله که چیزی نیست.فقط به خودت فشار نیارو استراحت کن حتی قابله آب برنجم بلند نکن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

من ماهی ک باردار بودم کامل پریود شدم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
من ماهی ک باردار بودم کامل پریود شدم

آخه من الان یک ساله که قبل پریود لکه بینی دارم، الانم اصلا فک نمیکردم باردار باشم چون علائم داشتم و لکه بینیم طولانی شد شک کردم و دیشب بی بی چک زدم هاله انداخت امروز صبح رفتم از دادم که بتام 3350 بود، تو همین سایت میخوندم نباید آن قدر بالا باشه درسته یا اینکه مشکلی نیست خیلی نگران شدم. امروزم دکترم نبود

انشالله که چیزی نیست.فقط به خودت فشار نیارو استراحت کن حتی قابله آب برنجم بلند نکن

ممنون عزیزم، اره حواسم هست که چیزی بلند نکنم، باشگاه هم نمیرم فعلا، ولی خوب بیرون رفتن دارم، انشالله مشکلی پیش نیاد، عزیزم میگم تو همین سایت خوندم که الان بتا نباید آنقدر بالا باشه درسته عزیزم؟ یکم نگران شدم

ممنون عزیزم، اره حواسم هست که چیزی بلند نکنم، باشگاه هم نمیرم فعلا، ولی خوب بیرون رفتن دارم، انشالله ...

والا نمیدونم گلم.

@تپش  

جولییت جون آخه این چهارمین ماه اقدامم هست خیلی تا حالا بی بی چک استفاده کردم تا حالا هیچ کدوم مثل ای ...

بارداری عزیزم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
@تپش    

اینکه قشنگ معلومه بارداره

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️