2777
2789
اره عزیزم دکترم متخصص هست، علائم تا دلت بخواد، دردناک شدن سینه هام، متورم شده، دل درد و کمر درد، سرگ ...

قبلنم سینه...همینطوری شده بودن؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم حتما، یعنی اگه هاله ننداخت از ندم.چند روز صبر کنم بعد برم آز

آز بده حتما

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
قبلنم سینه...همینطوری شده بودن؟؟

من هیچ وقت سینه درد تجربه نکرده بودم تا وقتی اقدام رو شروع کردم، ولی این ماه دردش با قبلی ها فرق داره، از دیروز دردم شروع شده ولی ماه های قبل از پنج روز قبل پری شروع می‌شد در شم فرق داشت

اره عزیزم حتما، یعنی اگه هاله ننداخت از ندم.چند روز صبر کنم بعد برم آز

این علایمیو که گفتی من برا بارداری اولم همشونو داشتم.انشاء الله که بارداری

من هیچ وقت سینه درد تجربه نکرده بودم تا وقتی اقدام رو شروع کردم، ولی این ماه دردش با قبلی ها فرق دار ...

سینه هات یجوری سفت و حساس شدن طوری که دست بزنی رگاش زیر دستت احساس میشه و درد داره؟

این علایمیو که گفتی من برا بارداری اولم همشونو داشتم.انشاء الله که بارداری

آخه ماه های قبلم علائم داشتم ولی پری میومد، اما این ماه با ماه های قبل متفاوته خودم حس میکنم نمیدونم چه خبر من اولین بارداریم برام دعا کن که باردار باشم

آخه ماه های قبلم علائم داشتم ولی پری میومد، اما این ماه با ماه های قبل متفاوته خودم حس میکنم نمیدونم ...

بی بی چکت که مثبته انشالا که هستی..خواهرمم ۳روز مونده بود به پری بی بی زد مثبت شد

سینه هات یجوری سفت و حساس شدن طوری که دست بزنی رگاش زیر دستت احساس میشه و درد داره؟

اره دردناک شده، و سنگین شدن.یه چیز دیگه رگ های سبز شون کاملا مشخصه در صورتی که من سینه ام رگ های سبز نداشت اصلا نمیدونم اینم میتونه از علائم باشه یا نه

بی بی چکت که مثبته انشالا که هستی..خواهرمم ۳روز مونده بود به پری بی بی زد مثبت شد

من آخه چون الان نزدیکه یک ساله لکه بینی قبل پری دارم به خاطر همین نگرانم هرچی هم سنو دادم همه چی اوکی هست، فقط یکم کم کاری تیروئید دارم که دارم قرص میخورم، انشالله که زودتر نتیجه بگیرم و باردار بشم