2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

برا منم یروز از موعدم گذشته بودشبش زدم اینطور شد  یک دوروز بعدشم ظهر زدم منفی در اومد یبار لکه بینیم داشتم.دیگه نمیدونم هستم یانیستم😥هیچکدوم ادرار صب نبود

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
برا منم یروز از موعدم گذشته بودشبش زدم اینطور شد  یک دوروز بعدشم ظهر زدم منفی در اومد یبار لکه ...

جولییت جون آخه این چهارمین ماه اقدامم هست خیلی تا حالا بی بی چک استفاده کردم تا حالا هیچ کدوم مثل این نشده بود، البته من خودم مطمئن نیستم چون لکه بینی دارم چند روزه ولی دکتر گفت بودن خانم هایی که لکه بینی داشتن حتی یک هفته و باردار هم بودن گفت اگه پری نیومد برو از بده حالا برام دعا کنید این ماه مامان بشم، انشالله هممون زود مامان بشیم

خداکنه که واقعا مثبت باشه

عزیزم دلتو خوش نکن تا آزمایش ندی معلوم نیست من ماه پیش ۳تا تست زدم همینجوری بود ولی رفتم آزمایش دادم منفی بود

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
جولییت جون آخه این چهارمین ماه اقدامم هست خیلی تا حالا بی بی چک استفاده کردم تا حالا هیچ کدوم مثل ای ...

انشالله که بارداری گلم.یعنی مطنعنی وکترت گفته اگ لکه بینی هم ببینی احتمال بارداری هست؟ علایم نداری؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اره عزیزم میدونم، هرچی خدا بخواد

حالامنم یه تست دیگه بگیرم ادرار اول بزنم. توهم حتما اول صب انجام بده

انشالله که بارداری گلم.یعنی مطنعنی وکترت گفته اگ لکه بینی هم ببینی احتمال بارداری هست؟ علایم نداری؟؟

اره عزیزم دکترم متخصص هست، علائم تا دلت بخواد، دردناک شدن سینه هام، متورم شده، دل درد و کمر درد، سرگیجه و ضعف و بی حالی، ببخشید یبوست، ولی به این علائم دل نمیبندم میترسم بخوره تو ذوقم