2777
2789
عنوان

حال من ......

129 بازدید | 13 پست

حال من دست خودم نییییست

دیگه آروووم نمیگییرم

دلم از کسی گرفته که میخوام براااش بمیییرممم

باااااز سرنوشت و انتهای آشنایی

باااز لحظه های غم انگیز جدایییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردین یا دوست بودین؟

هم کلاسیم بود سه سال پیش اومد خواستگاریم ولی چون کار نداشت و قومیتشو از ما پنهون کرد بابام مخالفت کرد. بعدش بهم پیام داد خونوادم دوست دارن خونوادتو راضی کن دوباره میایم. حتی مامانش بهم زنگ میزد. منم یکم بهش پول دادم ماشین خرید کمکش کردم آزمون شرکت کرد استخدام شد و خونوادمو هم راضی کردم . یه هفته مونده بود دوباره بیاد خواستگاری همه چی اوکی بود و شوق داشت یهو گفت مامانم مخالفه میگه اون دفعه جواب رد دادن ضایع شدیم و گفت تو به مامانم زنگ بزن منم گفتم دوسال با خونوادم جنگیدم تو هم خودت خونوادتو راضی کن در نهایت گفت پس فراموشم کن

یعنی خورد شدم دو سال از عمر مو هدر دادم بخاطر همچین آدمی

آرامش برات میخوام از خدا بهت بده حستو درک میکنم

من6 ساله ازدواج کردم امااا الان اینقدر با شوهرم مشکل دارم که نمیدونم کدومشو درست کنم 

من حتی بهش گفتم با تمام این کارایی که کردی من باور ندارم دوسم داری اگه میخوای باور کنم بهم ثابت کن 

حتی راه جلو پاش گداشتم 

اما اون گفت میخوای باور کن میخوای نه 

برو خونه بابات

آرامش برات میخوام از خدا بهت بده حستو درک میکنم من6 ساله ازدواج کردم امااا الان اینقدر با شوهرم مشک ...

ممنونم خان می. ازدواجتون سنتی بود یا عاشقانه؟ 

نمیدونم چرا بعضی مردا بی احساسن

ممنونم خان می. ازدواجتون سنتی بود یا عاشقانه؟  نمیدونم چرا بعضی مردا بی احساسن

ما 3 یا4 سال قبل از اقوام نزدیک گفته بود عروسمی منم باور نکردم اما قضیه جدی شد نگاهش رو ن با بقیه فرق داشت منم عاشقش شدم و چند سال بعد خواستگاری وازدواج فقط یه ماهه بین خواستگاری تلفنی حرف میزدیم همین

ما 3 یا4 سال قبل از اقوام نزدیک گفته بود عروسمی منم باور نکردم اما قضیه جدی شد نگاهش رو ن با بقیه فر ...

پس دوسش داری خداروشکر. عزیزم اگه شوهرت راضی میشه برین پیش مشاور خیلی بهتون کمک میکنه یا خودت مواقعی که فک میکنی مناسبه باهاش آروم صحبت کن و انتظاراتتو بهش بگو