2777
2789

امروز بازار بودم . یک اقای حدود ۳۰ ساله .. کنار خیابون  جوراب و شال و  میفروخت ..  من اول متوجه نشدم این اقا نابیناس .. بعد ک به چشماش دقت کردم جیگرم اتیش گرفت ...  با همون نابیناییش اومده بود روزیشو در بیاره . بااینکه هیچوقت نمیخرم چیزی .. دلم طاقت نیاورد . میخواستم  همینجوری بدم کارت بکشه گفت ناراحت میشه . گفتم پس بجاش جوراب بهم بده .. لمس میکرد  وسیله هاش رو میداد بهم .. نگید اومدی فخر بفروشی  .. خدا شاهده اومدم بگم اگه اینجور افراد دیدین . ازشون خرید کنید .. این ها فرشته ن .. طرف با تن سالم .. میره دزدی . قاپ‌زنی .. هزارتا کار خلاف .. ولی این اقا انقدر مرد بود که داره روزی خودشو در میاره از راه حلال 

مهربانی.آرزوست#  

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

حتی اگه مثل لازم‌ندارین بخرین ازشون باتشکر😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که با این شرایط کار میکنن بنظرم جزو قشنگیای دنیان

اونورم طرف سالم گدایی میکنه و چیزی بهش نمیدی فحش کشت میکنه ::/

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸

کاملا حرفتون درسته،میدونید من همیشه جیگرم برای بچه های کار وبچه هایی که باهاشون بد رفتاری میشه اتیش میگره،اصلا بعضی وقتا میرم بیرون افسردگی میگیرم با دیدن اونا

یکی تو محل ماهست معلوله.به زور راه میره.فال میفروشه.😔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی