2777
2789

داداشم اینا از المان اومدن.بعد خانم خونه مادرش بودو داداشمم خونه مامانم.داشت درمورد رستورانای خوب ازم میپرسید واینا...که گفتم اره فلان رستوران صبحانه سلف سرویسش عالیه.شوهرم میگفت خوبه داداشت اینا ایران بودن یه سری ببریمشون.

حالا همسرم ماموریته.داداشم امروز زنگ زده نیکه شوهرت کی میاد گفتم فردا پسفردا.گفت خانمم فرداشب میاد خونه مامان اینا گفتم فرداصبحش صبونه بریم اونجا که گفتی(منظورش این بود مهمونمون کنید)جاخوردم!گفتم اونجا فقط پنجشنبه جمعه ها صبونه داره وسط هفته نیست ازون طرفم وسط هفته شوهرم سرکاره...داداشم اها باشه اخه به خانمم گفتم گفت پسفردا بریم!!من هنوز دعوت نکردم شاید اصلا اون موقع که شما میگید هنوز پول کافی تو جیب همسرم نباشه چون اونجا گرونه

همیشه وقتی میان ایران بهترین رستوران ناهار یا شام دعوتشون میکنیما.اینبارم قصد دعوت داشتیم واستادم شوهرم بیاد ببینیم صلاح چیه.

به شوهرم بگم صبونه دعوت کنیم؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم داداشت منظورش این نبوده که تو دعوت کنی

نه منظورش همینه.البته مهم نیست ما درهرصورت دعوت میکردیم ولی اینکه درمقابل عمل انجام شده گذاشت استرس گرفتم

خیلی پررویی بود بنظرم

من بودم دعوت نمیکردم😂😂

حالا شاید هم خودش بخاد حساب کنه مطمئنی منظورش این بود به حساب شما؟؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

اونایی که یه مدت خارج زندگی میکنن این مدلی راحت و بی تعارف میشن اکثرشون. و ضمنا چون اونجا معمولا همش رستوران میرن براشون عادیه و درکی از گرونی و مخارج ایرانندارن

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
الان به عروستون برمیخوره

عروسمون کلا ده دفعه منو خورد کرده.جواب احترام و محبتمو با بی ادبی داده تحقیرم کرده.قهر بود.من باز زنگ زدم بهش رفتم استقبالش...چرا بربخوره بهش خب سوهرم باید باشه زستوران باید باز باشه دیگه

مگه پول صبحونه سلف چقدر میشه؟ زشت شد که کاش از اول حرف صبحونه رو نمیزدی

اقا من دعوت نکردم.داشت میپرسید الان کدوم رستوران ها غذاشون خوبه.

بعدم نگفتم دعوت نمیکنیم که.میگم گفت دوشنبه بریم.خب دوشنبه صبونه نداره اونجا

خیلی پررویی بود بنظرم من بودم دعوت نمیکردم😂😂حالا شاید هم خودش بخاد حساب کنه مطمئنی منظورش این بود ...

بله.هیچ ایرادی نداره.میگم همیشه بهترین رستوران دعوت میکنیم.وظیفه مونم هست.

فقط خودش گفت کی بریم کجا بریم یکم تعجب کردم.معمولا میزبان وقتی امادگی داره دعوت میکنه.صب وسط هفته همسرم سرکاره

خیلی پررویی بود بنظرم من بودم دعوت نمیکردم😂😂حالا شاید هم خودش بخاد حساب کنه مطمئنی منظورش این بود ...

ببین منم ازینکه گفت فلان روز بریم فلان جا بریم جاخوردم و راستش یکم ناراحت شدم.اخه میزبان تصمیم میگیره کی و کجا دعوت کنه دیگه.

بله.هیچ ایرادی نداره.میگم همیشه بهترین رستوران دعوت میکنیم.وظیفه مونم هست.فقط خودش گفت کی بریم کجا ب ...

چرا ایراد داره من باشم اجازه نمیدم که مهمان همچین رفتاری نشون بده فردا رو سرت سوار میشه...

وظیفه ای هم نداره شوهرت که دعوتشون کنه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چرا ایراد داره من باشم اجازه نمیدم که مهمان همچین رفتاری نشون بده فردا رو سرت سوار میشه...وظیفه ای ه ...

عزیزم داداشم مجبورم کرد به خانمش زنگ بزنم.من خانمشو معمولا با پسوند مثلا مریم جون صدا میکردم.وادارم کرد بگم مربم خانم خیلی هم تاکید داره.الانم خانمش امر کرده دوشنبه بریم سریع زنگ زد به من گفت اونا برای من عزیزن.حتما دعوتشون میکنم.ولی هروقت شرایطم اوکی باشه.کلا چشمش به دهن خانمشه.خب مهمه منم امادگی داشته باشم نه؟

شما با همسرت مشورت کن بگو کی و کجا دعوتشون کنیم اصلا اینا رو نگو بهش

هرچی گفت همونو انجام بده و به داداشتم بگو فلان روز بریم فلان رستوران غذاهاش خوبه شوهرمم هست

کار خودتو بکن حرف صبحونه و اینا هم نزن