2777
2789
عنوان

مسافرت

186 بازدید | 17 پست

اگه من رو یادتون بیاد پارسال قراربود با خانواده همسرم بریم مسافرت در یک اتاق ومن راضی نبودم ،،،،امسال اونقدر آموزش دیدم از یه مشاور کمک خواستم آخرش نتیجه داد همسرم به خانواده اش نه گفت بعداز ۱۵ سال ،،،،گفت نه چطور همتون تنهایی میرید منم با خانواده ام میرم ،،،،ولی حالا ازتون راهنمایی میخوام از اونجایی که همسرم وابسته هست به خانواده اش وفکرمیکنه که همش مسافرت با جمع خوش میگذره ،،،میخوام کاری کنم که این مسافرت سه نفرمون چنان بهش خوش بگذره که بفهمه ای بابا عجب کاربدی کردم تواین چندسال ازاین به بعد تنهایی میرم واینهمه با خانواده ام بهم خوش میگذره ،،،دوستان راهنمایی کنید تا به همسرم خوش بگذرونم چیکارکنم؟

خوراکی و تنقلات مثل آجیل و این چیزارو ببر همه چیز محیا باشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا سعی کن نخوابی. همش خوراکی بزار دهنش بگو بخند راه بنداز

اصلا غرعرو نیستم وهمه این کارهارو تو ماشینمون میکردم وقتی باهم هم میرفتیم با خانواده اش ،،یه چیزی میخوام که تنهایی بودنمون خوش بگذره نمیدونم چی 

اصلا در هیچ شرایطی غر نزن و راضی باش اگر اوضاع به میلت هم نباشه.زودی همه کارارو بکن،وسایل رو جمع و جور کن،نزار بچه اذیت کنه،شبا گردن و بازوهای شوهرت رو ماساژ بده،اگه رانندگی میکنی،تو مسیر وقتی خسته شد شما هم رانندگی بکن.

باید شوهرتو بشناسی اول که چجور شخصیتی داره و چطور بهش خوش میگذره. مثلا من تو سفر خیلی با ذوق و پرانرژی ام و از پیشنهادات شوهرم که کجا بریم امروز و فردا چیکار کنیم استقبال میکنم. غر نمیزنم و با شرایط خودمو وفق میدم. خیلی ذوق میکنم تو سفر و جایی که میبرتم نشون میدم چقدر خوشم اومده. هر فازی داشته باشه باهاش همراهی میکنم. مثلا آهنگ توی ماشینو باهم بلند بخونیم یا اصلا ضبط خاموش باشه. خلاصه الان جوریه که اگه من جایی باهاش نرم نمیره. حتی سفر گفتم با خونوادت برو من نمیام, نرفت

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
من ک اصلا تنهایی دوس ندارم مسافرت رو فقط دسته جمعی دوس دارم

آخه دسته جمعی با خانواده شوهر؟؟؟؟؟؟واقعا بهت خوش میگذره؟ حتی اگه جای خوابت هم یکی باشه؟؟؟؟؟