2777
2789
عنوان

دخملم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 50 پست

والا من هنوز دنیا نیومده هرشب نطر میدیم با خواهرشوهرا و برادرشوهر که کجاش به کدوممون بره😁

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب الان خجالت داره؟

یا کلاس گذاشتی شیطون😅😅😅حتما پز میدی ب جاریا دیگه😄😄😄

خدا دخترتو حفظ کنه...دعا کن دخملیه منم بسلامت دنیابیاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍
یعنی تاحالا ندیده بودن تو سفیدی

نقاب میزده

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
😑😐اتفاقا خودم دوس ندارم اخه ب نظرم اونا ک سبزه ان نمکی ترن و آرایش جذاب ترشون میکنه

منم خودم سفیدم اما شوهرم سبزه ودخترمم مثل باباش سبزه سبزس هرکی بیرون مارومیبینه تعجب میکنه میگه بچه خودته؟امابه نظر منم سبزه هانمکی تروخواستنی ترن

کو عکس

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
اسکندر مقدونی 😂😂😂😂اسمت جالبه

😀