2777
2789
عنوان

با این خانواده شوهر چه کنم

279 بازدید | 26 پست

سلام خانما نمیدونم چه جوری شروع کنم ک بگم ولی دیگه خسته شدم از رفتارای مادر شوهرم

مثلا چیز هایی ک من انجام میدم گیر میده در حالی ک دیدم به دختر خودش میگه ک اون کار کنه

مثلا دختر خودش بدون شوهرش تا شهرستان میره ولی تا من به زبون میارم سریع میگه مگه شوهر نداریم خیلی چیزهای دیگه ...

منم هی نمیتونم بگم آخه دختر خودتم اون کار و میکنه . میگم از خواهر شوهرم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو از خواهرشوهرم بده بگو فضولو بردن جهنم گفت چرا اینجا انقدر اتیش روشنه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

خوب چرا قبلش بگی وقتی کاری شروع نکردی به کسی بگی یعنی به اون اجازه دخالت و نظر دادن گرفتی.ساکت ببند برو.فقط تایید شوهرت مهمه.اصلا هم شوهرت حساس نکن که مادرت فلان حرفها رو میزنه.ولی کلا سعی کن بی شوهر نری.تا میتونی با خودش برو.حالا تهش حرف مادرشوهرت درسته دخالته ولی بدم نمیگه.حالا دخترش هر کاری کرد دلیل نمیشه شمام اونو الگو قرار بدی شاید شوهراتون باهم کلی خصوصیات اخلاقی متفاوتی داشته باشن

خانواده شوهرمن علاوه براینکه اینطورن پدرشوهرم میگه تو بیا کمک مادرشوهرتم درحالی که دختر مجرد دارن تو خونه منم به هیچی حسابشون نمیکنم کار خودمو میکنم دلیل نداره ازشون نظر بخوام هربادم میان گیر بدن فلان کار حوب نیست میگم اگه بلد نبودم ازتون میپرسیدم 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!