2777
2789
عنوان

مگه میشه ؟ مگه داریم یه همچین مادر شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 82 پست
منم ی همچین مادر شوهریم  یادمه همون زمانیکه شوهرم رفته بود نه خرجی داشتم نه چیزی  بعد عر ...

ازمهربئنيت گريم گرفت خداحفظت كنه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززززززیزم خدا انشاله بهترینا رو نصیبت کنه مادرشوهر مهربون

ممنون عزیزم😍🙏

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

اتفاقا برعکس این مادر شوهرایی که تو نی نی سایت میگن من خییییلی مادر شوهر تو اطرافیانم میبینم که با عروساشون مثل دوست مثل مادر دختر هستن

افرین به مادر شوهر شما دستش درد نکنه🤗

نه باور کن همیشه خوبن ولی اصلا فک رنمیکردم موقع بارداری باهام اینطوری رفتار کنن مادر خودم اینقدر هوا ...

والا من انقد حرص خوردم از دستشون اینارو میگی یکم غیر عادیه برام.خوشبخت ترین باشین❤

ازمهربئنيت گريم گرفت خداحفظت كنه

😢 مرسی عزیزم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بوووووووس الان جدی میگی یا داری شوخی می‌کنی ؟

به ارواح مامانم راست میگم اوووووو اینقدر کردم که این توش گُمه 

محال یبار ببینمش بدون چیزی بره همیشه ی کادو یا خوراکی عحیب غریب مثلا سبزی قورمه ۱۰ کیلو بسته بندی وسرخ کرده میدم یا ابغوره و ابلیمو سال میگیرم 

براش 

در حالی که وضعش توپ توپ احتیاجی نداره 

الانم رفتم براش زعفرون خریدم هر چی خودم میگیرم برا اونم میگیرم 

افرین به این مادر شوهر و صد البته عروس نمونه. قشنگ معلومه خانومی از خودت هست منم بهترین مادر شوهر ...

مرسی عزیز دلم لطف داری . خدا مادر شوهرت رو بیامرزه و روحش رو شاد کنه . واقعا فک رمیکنم چون پسرش رو عاشقانه می پرستم پس حودشون رو هم میتونم دوست داشت ه باشم. بالاخره اونا هستن که پسرشون هم هست . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی