2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
ی حسی بهم میگه بچت قلبش تشکیل میشه

عزیزززم ممنونم دعا کن برام دوستم.دلم ی جوری شد از این محبتت 

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
عزیزززم ممنونم دعا کن برام دوستم.دلم ی جوری شد از این محبتت 

جدی میگم،بیخودی استرس نده به خودت،میدونم قلبش تشکیل شده مطمنم حالا ببین،بعد رفتی اومدی بیا یهم خبرخوشو بده باهم شادی کنیم😄

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگم،بیخودی استرس نده به خودت،میدونم قلبش تشکیل شده مطمنم حالا ببین،بعد رفتی اومدی بیا یهم خبرخو ...

حتما عشقولی فدااات😍😍💃💃💃💃💃

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
حتما عشقولی فدااات😍😍💃💃💃💃💃

راستی عزیزم شما کی اقدام کردی و دوره هات چندروزه بود؟منطمم؟؟من میخام این ماه اقدام کنم تخمک گذاریم زده18منم فقط قبل15میتونم اقدام.کنم میخاسم ببینم احتمال بارداری هس ب نظرت؟پریودم منظم 30روزس دورم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
راستی عزیزم شما کی اقدام کردی و دوره هات چندروزه بود؟منطمم؟؟من میخام این ماه اقدام کنم تخمک گذاریم ز ...

عزیزم منم دوره م 29 روز ه س و منظم ..بعد 14 پری امکانش هست.من فقط دو بار اقدام داشتم یکی 3 روز مونده به پری یکی هم دقیق یادم نیست شاید 14 پری به بعد 15 یا 16 ...ی جا هم خوندم و زیادم دیدم 14 پری به بعد تا روزی که پریود میشی امکان بارداری هست...خدا خیلی بزرگه

عزیزم منم دوره م 29 روز ه س و منظم ..بعد 14 پری امکانش هست.من فقط دو بار اقدام داشتم یکی 3 روز مونده ...

چهارده پری ب بعد نمیتونم این ماه قبلش میتونم، البته ی بار14میتنوم،تخم گذاریمم هجدهمه ببینیم چطور میشه

چهارده پری ب بعد نمیتونم این ماه قبلش میتونم، البته ی بار14میتنوم،تخم گذاریمم هجدهمه ببینیم چطور میش ...

ایشالا باردار میشی و توام میای خبر میدی ...سوره یس 40 بار نذر کن بخون خیلی خوبه...ی ایه ش میگه خدا وقتی چیزی رو بخاد پس وقتی بگه موجود باش ..موجود میشود...خدا خیلی خیلی بزرگه

ایشالا باردار میشی و توام میای خبر میدی ...سوره یس 40 بار نذر کن بخون خیلی خوبه...ی ایه ش میگه خدا و ...

ممنون عزیز

جدی میگم،بیخودی استرس نده به خودت،میدونم قلبش تشکیل شده مطمنم حالا ببین،بعد رفتی اومدی بیا یهم خبرخو ...

سلااام دوستم قلب بچم تشکیل شده بوووود...واااای خیلی خوشحاااالم دوستم

سلااام دوستم قلب بچم تشکیل شده بوووود...واااای خیلی خوشحاااالم دوستم

ای جوووونم عزیزم مبارک باشه گلم انشالله به شادی،از این به بعد بیشتر حواست ب خودت باشه،برامنم دعا کن امشب اقدام دارم

ای جوووونم عزیزم مبارک باشه گلم انشالله به شادی،از این به بعد بیشتر حواست ب خودت باشه،برامنم دعا کن ...

ایشالا ایشالا نذر امام حسین کرده بودم هم برای تو هم خودم ..یقیین داشته باش.سوره یس فراموش نشه عالیهههه

ایشالا ایشالا نذر امام حسین کرده بودم هم برای تو هم خودم ..یقیین داشته باش.سوره یس فراموش نشه عالیهه ...

ممنونم عزیزم از محبتتت دلت خیلی پاکه نگران نی نی تو شکمت نباش 

ممنونم عزیزم از محبتتت دلت خیلی پاکه نگران نی نی تو شکمت نباش 

فدات مهربونم