2777
2789
عنوان

نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام عزیزم  ممنون گلم خوبن شکرخدا❤❤ پرهام امروز نوبت دکتر داره باز باید ببریمش شیراز

ای جانم 

پرهام عزیزمو حسابی  از طرف من صورت ماهشو ببوس بهش بگو یکی یه جایی تو این کشور انقدر دوستت داره که هرروز برات دعا میکنه و به یادته

😘😘😘😘😘

ان‌شاءالله که جوابای خوبی از پزشکش میگیرین 

😍😍😍😍😍😛

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ای جانم  پرهام عزیزمو حسابی  از طرف من صورت ماهشو ببوس بهش بگو یکی یه جایی تو این کشور ...

قربانت چشم گلم ممنون از اینهمه لطف زنده باشی ❤❤😘😘🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

وای بچه ها من این ماه میخوام اقدام کنم ولی پریود نمیشم برم واسه اقدام😶

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خرداد ماه عکس رنگی رحم نوبت داشتم و رفتم احتمال داره از داخل زخم شده باشه؟

بله احتمالش هست عزیزم 

ولی ان‌شاءالله لک لانه گزینی باشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اقدام نداشتی؟

نه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اقدام کن،انشالله زود ب نتیجه برسی و خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده

آخه باید این روزا پریود بشم که نمیشم الان اقدام کنم تخمک ندارم که باردار نمیشم باشید اول پری بیاد بعد نمیدونم چرا نمیشم

این ماه دوفاستون هم خوردم 

اقدام کن،انشالله زود ب نتیجه برسی و خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده

مرسی عزیزم ایشالا شما هم باردار باشید🌹

آخه باید این روزا پریود بشم که نمیشم الان اقدام کنم تخمک ندارم که باردار نمیشم باشید اول پری بیاد بع ...

مطمئنی ازدست شوهرت در نرفته؟؟؟؟؟؟

چند روز مونده ب موعد پری؟