2777
2789
عنوان

بی بی چک

187 بازدید | 18 پست

بچه ها من پری هام منظم و 28 روزه ست... 5 ام یعنی دیروز باسد پری میشدم که نشدم.... امروز بی بی گذاشم عکسشو میزارم منفی شد به نظرتوون امکان بارداری هست؟ تاریخ پری هامم اینطوری بوده 17 اردیبهشت 13 خرداد 9 تیر... علائمم فقط کشیدگی و درد زیر دل و کمردرد کم همین.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مایش نرفتی؟ عزیزم سابقه عقب انداختن داشتی؟ و اینکه علائم پری داری

نه نرفتم ...قبلا عقب مینداختم یکی دو روز .‌‌..

ترشح بی رنگ دارم ..و خیلللی بی حالم ..ک قبلا اصلا اینجوری نمیشدم 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
نه نرفتم ...قبلا عقب مینداختم یکی دو روز .‌‌.. ترشح بی رنگ دارم ..و خیلللی بی حالم ..ک قبلا اصلا ای ...

ترشح داری من ندارم ترشح خودش نشانه بارداریه انشالله که مامان شده باشی عزیزم

تا چند روز منتظر پری باشم؟ میتونم داروگیاهی بخورم پری بیاد

من تو دوران اقدام تا یه هفته هم شد که منتظر باشم ؛ بعدش پری شدم 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
من ۶ روز بعد از پری بی بی چکم مثبت شد  ۲ روز بعد تاخیر تازه بعد نیم ساعت یه هاله کمرنگ انداخت ...

عزیزم میشه یه سوال کنم اون موقع از اخرین اقدامت چقدر میگذشت؟ و اینکه علائم داشتی

عزیزم میشه یه سوال کنم اون موقع از اخرین اقدامت چقدر میگذشت؟ و اینکه علائم داشتی

من اقدام داشتم ولی مثل قبل یه شب در میون و به قصد بارداری نلود اتفاقا این ماه اصلا به بارداری فکر نمیکردم کمتر از ماه های قبل اقدام داشتم تاریخشم دقت نمیکردم حتی یک هفته ی اخر که مونده به پریودم بود اصلا رابطه نداشتم . وقتی دیدم بی بی چکم مثبته تعجب کردم 

اون ماه هایی که همش تو اقدام بودم مرتب و حتی آمپولم زدم ۲ ماه نشد ولی ابن ماه خدا خواست و .... 

من به شدت عرق میکردم این ماه که اصلا اینجور نبودم قبلا یعنی هر روز باید دوش میگرفتم خودمم تعجب کرده بودم . بعدشم در کل من غذام کمه ولی یک هفته مونده به پری هرچی میخوردم سیر نمیشدم الان ناهار میخوردم ۵ دیقه بعد جوری ضعف میکردم که انگار نخوردم حتی برنجمو با نون میخوردم که خانوادم کلی تعجب میکردن . من قبل از پری شدید سینه درد داشتم ولی ماه نوک سینم درد گرفته بود 

بی بی چکمم تازه ۲ روز بعد از تاخیر بعد نیم ساعت یه هاله کمرنگ انداخت که فک کردم منفیه تازه ۶ روز بعد بی بی چکم پر رنگ شد

تا چند روز منتظر پری باشم؟ میتونم داروگیاهی بخورم پری بیاد

هنوز نخور 

زوده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من اقدام داشتم ولی مثل قبل یه شب در میون و به قصد بارداری نلود اتفاقا این ماه اصلا به بارداری فکر نم ...

ممنونم بابت توضیحاتت منم تا 9 که میشه 32 دوره ام صبر میکنم انشاالله نشم و باردار باشم