2777
2789

اینجاچه احمق بازاریه   فقط خودت سالمم 

اسی چرامیخوای خودکشی کنی 

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
ای بابا چرا اخه مشکل خاصی داری؟ علتش چیه؟ هر درد و ناراحتی یه علتی داره همینطوری الکی که دپرس نشدی

نمیدونم تمام جسمم مشکل پیدا کرده از بی اشتهایی لاغری ضعیفی غش کردن خسته شدم انگارخدانگام نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب منو بده له خاطر چی این کارا رو میکنی مشکلت چیه

مشکل جسمی روحی استرس اظطراب حتی دلیلشم نمیدونم بخدا خستم بی حالم تومغزم جنگه تودلم اشوبه تپش قلبم رو200از زندگیم دیگ بریدم شدم عین پیرزن توتفریح تو بیرون هیچ جا حالم خوب نمیشه

مشکل اصلیت چیه؟

مشکل اصلیم اینه ک فک میکنم یه بیماری جدی دارم مشکل اصلیم اینه ازخودم دیگ بدم میاد انقدر ضعیفم دلشوزه وارم انگار هرلحظه میخواد یه اتفاق بد بیوفته