2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اصلیم اینه ک فک میکنم یه بیماری جدی دارم مشکل اصلیم اینه ازخودم دیگ بدم میاد انقدر ضعیفم دلشوزه ...

ارومتر با این مساعل برخورد کن چکاب کامل کن وقتی ا کی بود دگ مطمعن باش ا وکی هستی تو افتاب باش برا سلامتیت شکر کن.چه اتفاق بدی افتاد که اینطور شدی؟ کاربریتو پاک کن و با اسم دیگه بیا اوکی الان حس احمق رودن دادی از خودت ناراضی ولی کم کم باید عوض کنی روشتو(از کاربریت شروع کن)

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اجی چکاب دادم همچی اما نمیشه چجوری باید پاک کنم؟؟

خب هر فسمت از بدنتو تو روز میبینی بگو خدایا شکرت  مثلا بگو وای خدایت شکرت که سالمم که ۱۰ تا انگشت دارم.به نینی یار باید بگی فک کنم

چجوری عوض کنم

نمیدونم عزیزم .

فکر نمیکنم  بشه عوض کرد🤔

درضمن  فکر خودکشی نکن 

توکل کن بخدا  شیطون  لعنت کن داره گولت میزنه

صبرکن  روز ای خوبی هم  برات اتفاق میوفته  همونجور ک بعد از هر شبی صبحی میاد.

حالت و فقط یه دوست شاد خوب میکنه . تو خوودت پر از افکار و انرژی منفی هستی . من باشم هیچ وقت کنارت نمیشینم ‌ یکم رو خودت کار کن . ورزش کن برو کلاس رقص .. دوستای شاد پیدا کن ناله نزن ک فرار میکنن.. حالت خوب میشه .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خب هر فسمت از بدنتو تو روز میبینی بگو خدایا شکرت  مثلا بگو وای خدایت شکرت که سالمم که ۱۰ تا انگ ...

چرا بخدا معدم مشکل داره همش یا رنگم زرده یا گچ میشم اشتها ندارم لاغر شدم حالم از خودم بهم میخوره

چرا بخدا معدم مشکل داره همش یا رنگم زرده یا گچ میشم اشتها ندارم لاغر شدم حالم از خودم بهم میخوره

کم کم بخور در روز چیزایی ک حجمشون زیاده نخور