2777
2789
سادیسم طیف وسیعی داره.

😔😔انقدرم آدم کاری وپرجنب وجوشیه خیلی زحمت میکشه اما چه حیف بااین کاراش😢..الان همش باخودم میگم اگه جدابشیم چی میشه😢😢😢من خیلی زندگیمو دوست دارم 😢😢

اره خیلی دوست داره من دنبالش باشم خودم خوب میفهمم.مثلا بارهاشده گفته من اگ کاری بشم انقد دور ورم ادم ...

پس اگه اینطوره یه مدت بیخیال باش نسبت بهش و فقط به خودت توجه کن اگه جواب نداد بیا بگو تا بگم چیکارکنی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢😢..همیشه همونطوره یاگاهی؟

سرچ کنین تو نت سادیسم. ببینین چی نوشته. خودتون بهتر تشخیص میدین

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
عزیزم چخوب که تونستی انگار درد منو داری😢😢😢الان اون بهترشده؟؟؟

آره عزیزم واقعا سخته آدم اینجوری باشه، ولی می ارزه به اینکه خودمون ضعیف وحساس نشون بدیم اونم واسه آدمی که درک نمیکنه و خیلی واسش مهم نیست. هررچند من همین الانم وقتی بحثمون میشه خیلی وقتا سعی میکنم خودم کوتاه بیام و برم سمتش تا دیگه دلخوری ادامه پیدا نکنه ولی این کار اگه همیشه تکراربشه اشتباهه... وای یادم می افته اعصابم خورد میشه.

باز هم خدا هست...

عزیزم اگه واقعا همسرت رو دوست داری خیلی تلاش کن زندگیت روبراه بشه،طلاق رو بزار بعنوان آخرین راه حل، زمانی که میدونی همه ی راه ها رو رفتی و به بنبست رسیدی.

منم بعضی وقتا به جوگدایی فکر میکنم ولی بهپدرومادرم و  بعدش که فکر میکنم به این نتیجه میرسم اول همه ی تلاشم باید برای حفظ زندگیم باشه.

باز هم خدا هست...

خانما یک خبر دارم به خواهرشوهرم گفتم ماجرا رو .اوناهم شوهرمو به بهانه بردن خونشون وکلی باهاش حرف زدن به بهانه اینکه فلانی قرص میخوره زنشو اذیت میکنه یهویی الکی مادرشوهرم زده با دوتا دستش ب صورتش خدامرگم پسرای منم حتما میخورن الکی گریه کرده شوهرم کلی قسم وقران خورده که من تاحالا لب به مشروب وقرص نزدم کلیم خندیده به حرفاشون ..بعد از طریق دیگه خواهرشوهرم گفته من مشکل دارم باشوهرم درکم نمیکنه از الکی .خواهرشوهردیگم گفته وای مخ تو و شوهر..من..رد داده برین روانشناس جفتتون خواهرشوهرم گفته من واقعا باید برم اما جون شوهرش نیس بشوهرمن گفته ببرم .حالا دعا کنین بره😢😢..منم رفتم خونه مامانیم واومدم هنوز شوهرم نیومده اما اومده لباسشو از خشکشویی اورده دیده نیستم ..دلم گرفتس اصلا از دعوا وقهر خوشم نمیاد😢😢اما خب واقعا ایندفعه من هیچ گناهی نداشتم اون خیلی حرفاگفت 😢خواهرشوهرم میگه مهربونی کن نازشو بکش مگه میشه تو این اوضاع که اون چرت بگه من بپرم بغلش😢..خیلی دهنم اشفتس

پس اگه اینطوره یه مدت بیخیال باش نسبت بهش و فقط به خودت توجه کن اگه جواب نداد بیا بگو تا بگم چیکارکن ...

باشه عزیزم همین کارا رو میکنم فقط خیلی درعذابم واسه جداخوابیدناش ولی کاری ازم برنمیاد😢

آره عزیزم واقعا سخته آدم اینجوری باشه، ولی می ارزه به اینکه خودمون ضعیف وحساس نشون بدیم اونم واسه آد ...

اره منم مثل توام باید خودمو بی نیاز نشون بدم😢...اخه مازنا که خیلی دوست داریم یکی وابستمون وعاشقمون باشه چرا منو ازخودش طرد میکنه باحرفاش.خیلی سختته میفهمم 😢خیلی سخته من الانم دلم براش تنگ شده 😢لامصب دلم دست بردار نیست ...همجا فکرم درگیرشه اما اون مثل من نیست شاید اصلا فکرم نکنه..شوهرم عکسای روز جمعه رو نشون خانوادش داده که سوار اسبم شدیم گفتن چه خوب رفتین بیرون گفته هرهفته قراره بریم پس چرا بامن اینجوریه 

عزیزم اگه واقعا همسرت رو دوست داری خیلی تلاش کن زندگیت روبراه بشه،طلاق رو بزار بعنوان آخرین راه حل، ...

خیلی زندگیم رو دوست دارم وواقعا دوست ندارم جدا بشم اما هرکاری میکنم مگر موقعی که باهم خوبیم درغیر این صورت جوابی نگرفتم حالا میخوام بیخیال باشم وخودم در الویت باشم ..توهم مثل من نمیتونی 😢منم نمیتونم

باشه عزیزم همین کارا رو میکنم فقط خیلی درعذابم واسه جداخوابیدناش ولی کاری ازم برنمیاد😢

عزیزم ازشوهرت مطمئنی؟ینی میگم ببخشیدا امکان داره که خیانت کنه؟اهلش هست؟یا جدا خوابیدنش بخاطر لجبازیه؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیزم ازشوهرت مطمئنی؟ینی میگم ببخشیدا امکان داره که خیانت کنه؟اهلش هست؟یا جدا خوابیدنش بخاطر لجبازیه ...

نه مطمئنم ازش موقعی که قهریمم رابطه داریم انجنانم اونموقعا بهلم میکنه ولی خیلی لجبازه😢😢...الانم هردو رو تراسیم اما تختارو تکنفره بافاصله کم از هم گذاشته😢منم محل ندادم اومدم روتخت تکنفره دراز کشیدم اونم اونور

عزیزم ازشوهرت مطمئنی؟ینی میگم ببخشیدا امکان داره که خیانت کنه؟اهلش هست؟یا جدا خوابیدنش بخاطر لجبازیه ...

موقعی که قهر بکنیم چون نقطه ضعف منو میدونه جاشو جدا میکنه لعنتی ..البته تو قهرای قبلی کنارهم بودیم اما ایندفعه جداکرد

موقعی که قهر بکنیم چون نقطه ضعف منو میدونه جاشو جدا میکنه لعنتی ..البته تو قهرای قبلی کنارهم بودیم ا ...

بنظرم با یه مشاور صحبت کن عزیزم لجبازی تو روابط زناشویی اگه ادامه دار بشه اصلا عاقبت خوشی نداره..حتما برو پیش مشاور

بنظرم با یه مشاور صحبت کن عزیزم لجبازی تو روابط زناشویی اگه ادامه دار بشه اصلا عاقبت خوشی نداره..حتم ...

حتما عزیزم اگه بتونم برم خود مشهد حتما میرم مشاوره ..انشالله که بشه اخه مشاورای شهر خودم مالی نیستن 

حتما عزیزم اگه بتونم برم خود مشهد حتما میرم مشاوره ..انشالله که بشه اخه مشاورای شهر خودم مالی نیستن& ...

انشاءالله که مشکلت به زودی حل بشه گلم