2777
2789
😢😢😢😢😢خیلی سخته این بدترین وابستگی عالمه ادم نابود میشه.میشه بگی چه کارایی میکنی وچه رفتارایی دا ...

کار خاصی نکردم، ولی دیگه مثل قبلا بهش گیر نمیدم، یا سر کار میره مثل قبلا مرتب بهش زنگ نمیزنم، اگه زنگ بزنه یا خودم بدونم دیرمیاد خیلی باهاش بحث نمیکنم یا اینکه مرتب بش زنگ بزنم کی میای.. به این نتیجه رسیدم نباید خودم ضعیف نشون بدم گاهی وقتا خیلی ازش ناراحت میشم ولیخیلی سعی میکنم جلوش خودم نبازم و بیخیال باشم هرچند از درون خیلی داغون میشه آدم ولی اگه شوهرآدم درکش نکنه و راهی هم نباشه چیکارمیشه کرد.....

باز هم خدا هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دعاکنین برامون ...از خدامیخوام هرچی میخوای همون بشه💓...

عزيزم اگه باشوهرت حرف زدين و حل كردين بيا بگو تا خيال ماهم راحت بشه

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟
کار خاصی نکردم، ولی دیگه مثل قبلا بهش گیر نمیدم، یا سر کار میره مثل قبلا مرتب بهش زنگ نمیزنم، اگه زن ...

عزیزم چخوب که تونستی انگار درد منو داری😢😢😢الان اون بهترشده؟؟؟

عزیزم دوست صمیمی داری، اگه داری باهاش صحبت کن و قرار بزار باهم بیرون برید، حداقل یکم سبک میشی، اینم ...

دارم اما اونم درگیریای خودشو داره خیلی کم میاد بیرون😔😔😔من خووم تنها میرم بیرون بابا مامانم.الانم میخوام تنها برم خونه مامانم بگم شوهرم نیست ..خداکنه بیاد ببینه خونه نیستم

خدا بهت کمک کنه عزیزم، امیدوارم هرچه زودتر حال دلت خو بشه و رابطه تون گرم و عالی باشه...

انشالله دوستم😭😭😭😭😭😭یعنی میشه این مشکل واسه همیشه کنار بذاره خیلی دلم گرفته 😢براتون بااین دل شکستم دعا میکنم

عزيزم اگه باشوهرت حرف زدين و حل كردين بيا بگو تا خيال ماهم راحت بشه

قربونت برم عزیزم😢😢😢اگه مشکلم حل بشه میام میگم 😔😔😔دعاکنین حل بشه از دیشب مث یک مرده دراز کشیده ام تازه الان تونستم یک دوش بگیرم شبم میرم خونه مامانم تا ساعتتی یازده.

عزیزم همسرت حتما اختلال روانی داره

فکر نمیکنم نمیدونم بخدا😢..آخه بگو مگه چی میخوای از زندگی ..هم زنت هست هم زندگیت درسته چی میخوای که منو انقدر عداب میدی😢😢😢..چرا بعد چندوقت خوبی باز یهو برعکس عمل میکنی 😭😭😭😭😭نمیدونم من که دیگه کم آوردم