2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه شما تقصیری نداری .مردا تا 30 سالگی بچه ان هنوز .تازه بعد 30 سال میشه بهشون تکیه کرد.یکم ...

انشالله😔😔اره شوهرمن خیلی بچه اس از رفتاراش یا شوخیایی که میکنه معلومه .دلش حس قدرتمندی میخواد مثلا از الکی اسم کسایی رو میارع که منو بترسونه ک اونا رفیقاشن مثلا بااینکه اصلا وجود ندارن میگه اونا لاتن و زندانی..منم اگه راه بیام وبپرسم اونم برام از الکی توقیح میده اگه بگم نه تو دروغ میگی بهش برمیخوزه .کلا دهن خیال پردازی داره

یک چیز دیگه بگم عزیزم شوهر من از اول که کوچیک بودن بااین هم محله ایاش رفیق بوده و همش تانصف شب میگشت ...

تو اون سن همه شیطنت میکنن ولی اینکه اینقدر آزادش گذاشته بودن و کاری باهاش نداشتن هم خیلی بده .بد عادت شده بود .به نظرم یه مدتی دور باش ازش ببین چیکار میکنه .قهر نکن فقط برو خونه مامانت واسه استراحت .ببین نظر خودش چیه

بیرون رفتنت  پارک  سینما

خیلی منو بیرون تفریح میبره تاحالا شده یک چیزی گفتم فرداش بردم اونجا ..اما اگه قهر یا سرسنگین باشیم عمرا ببره منو تازه دیرم میاد که من حرص بخورم.عید منو سوپرایز کرد گوشیمو جواب نمیداد ازظهر تاغروب نگو توخونه مامانم تدارکات تولد رو میدیده فامیلم دعوت کرده بود شب که جواب داد باهاش دعوا کردم که کجایی جواب نمیدی وبحث کردم بعد گفت اماده شو بریم بیرون باداداشم هماهنگ کردم به یک بهانه ای رفتیم خونه مامانم تادرو باز کردم خشکم زد سوپرایزم کرد جلو همه😢😢این هوبیاروهم داره

تو اون سن همه شیطنت میکنن ولی اینکه اینقدر آزادش گذاشته بودن و کاری باهاش نداشتن هم خیلی بده . ...

اره گاهی میگم گه خداازشون نگذره اونا درست تربیت نکردنش ..عزیزم میدونی یک مشکلی دارم خونه مامانم نهایت صبح تاشب میتونم باشم بعدش دیگه هیلی سختم میشه دلم خونه خودمو میخواد امتحان کردم .بعدم داداشام میان ومیرن میفهمن که قهرم .یبارم که قهر کردم رفتم چون بابام با شوهرم بطور جدی حرف زد اونکه اونشب کلی گریه کرد ومنو اورد بامن خیلی عالی شد اما از خانوادم دلگیر بودتا چندماه قهر کرد باهاشون کلی زحمت کشیدم تارابطشون درست شد😔😔😔

سادیسم چیه عزیزم میشه تویح بدی

ی بیماری ک فرد از آزار دیگری لذت میبره. خودشم طرف رو آزار میده 

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁