2777
2789
تحقیرش نکن حتی تو دعوا  چنبار جملات خوب بگو بهش .بگو تو بهترینی برام مرد زندگیمی تکیه گاهمی نم ...

قبلا متاسفانه همین بودم فقط میگفتم تو عشقمی مگه من بدون تو میتونم.تونباشی منم نمیتونم همین رفتارم باعث شد شوهرم دیگه منو کامل بفهمه که بدونش نمیتونم ..الان دیگه عوض شدم باور کن بازخمایی که خوردم دیگه نمیتونم بگم .اما بازم اگه شمامیگی تاثیر داره اونجوری بگم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم... فقط قوی شدنت میتونه شوهرتو ضعیف کنه که دیگه نگه طلاق..یک بار سعی کن ق ...

مرسی عزیزم اره همین میشم من لعنتی اشکم زود سرازیر میشه انگار همین فردا طلاق میگیرم دیگه.باید خیلی روخودم کار کنم متاسفانه اون قشنگ بلده کجا منو داغون کنه بازبون تلخش..اره حتما خودمو جدی وقوی نشون میدم الان ببین دیشب اینهمه زر زد بازم نیومد دادگاه اخه میگن کسی اگه نخواد کسیو پارو همه چیز میذارع وجدامیشه ..الان صبحم که زنگش زدم  بازم منو بعدش پیچوند که شب باخانوادع هامون حرف میزنیم دیشب نذاشت زنگ بزنم به خانوادش و خانوادم.نمیدونم چی میخواد 

بنظر میاد هر دو کم سن هستین و خیلی زود ازدواج کردین خوی بچگی و لجبازی و ناپختگی تو هر دوتاتون هست مدیریت ندارین الان شده عادت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سنتون خیلی کم بوده  چطوری ازدواج کردی دوستت بوده یا سنتی

دوست بودیم یسال بعدش عقد کردیم سال بعدش همون روز دقیقا زمانی عصد کردیم که معاف شده بود از سربازیش تازه

قبلا متاسفانه همین بودم فقط میگفتم تو عشقمی مگه من بدون تو میتونم.تونباشی منم نمیتونم همین رفتارم با ...

خب به نظرم ایشون مجردی نکردن .فقط دوس داره یه مدت تنها باشه شمارو هم دوس داره ولی انگار خسته شده زود مسوولیت زندگی مشترک رو قبول کرده .دوستاشو میبینه عذاب میکشه و حسرتشونو میخوره  فعلا در همین حد فهمیدم از ماجرا

مرسی عزیزم اره همین میشم من لعنتی اشکم زود سرازیر میشه انگار همین فردا طلاق میگیرم دیگه.باید خیلی رو ...

گفتم که چون همه گفتن تو ازش سرتری میخواد اینطوری به همه ثابت کنه که تو وابستشی و تویی که بهش نیاز داری..فقط و فقط قوی باش همین

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
خب بخاطر همین هم هست .تو سن کم ازدواج کرده عقده ای شده .بخدا نیاز به روانشناس داره

نمیاد قبل گفتم یبار بردش باباش دیگه نرفت .بازم باخواهرش حرف میزنم ببینم نمیشه بزور ببرنش ..متاسفانه اطرافیان شوهرم ادمای خوبی نیستن شوهرمم دهن بینه.ازچ لحاظ عقده ای شده؟؟اخه اون سه سال شدید رفیق بازی میکرد زمان عقد منو که میبرد بیرون گاهی رفیقای مجردشم باهامون بودن تااین حد .خودش الان میگه رفیق بدرد نمیخوره فقط ادمو واسه پولش میخوان ..

خب به نظرم ایشون مجردی نکردن .فقط دوس داره یه مدت تنها باشه شمارو هم دوس داره ولی انگار خسته شده زود ...

شاید عزیزم😔😔😔😔😔اره همش میگه فلانی مجرده اما بیشتر رفیقاش که کوچکترم ازش هستن متاهل شدن وبچه دارن .برام دعا کن اخه تکلیف من چیه این وسط😢

گفتم که چون همه گفتن تو ازش سرتری میخواد اینطوری به همه ثابت کنه که تو وابستشی و تویی که بهش نیاز دا ...

اره خیلی دوست داره من دنبالش باشم خودم خوب میفهمم.مثلا بارهاشده گفته من اگ کاری بشم انقد دور ورم ادم که برام دل بسوزونن وپشتم باشه هستن بااینکه اونا فقط واسه لحطه که باهاش خوش باشن هستن..

شاید عزیزم😔😔😔😔😔اره همش میگه فلانی مجرده اما بیشتر رفیقاش که کوچکترم ازش هستن متاهل شدن وبچه دار ...

خدا کمکت کنه شما تقصیری نداری .مردا تا 30 سالگی بچه ان هنوز .تازه بعد 30 سال میشه بهشون تکیه کرد.یکم باهاش راه بیا اگه دوسش داری .امیدوارم سنش بره بالا درست بشه

خب به نظرم ایشون مجردی نکردن .فقط دوس داره یه مدت تنها باشه شمارو هم دوس داره ولی انگار خسته شده زود ...

یک چیز دیگه بگم عزیزم شوهر من از اول که کوچیک بودن بااین هم محله ایاش رفیق بوده و همش تانصف شب میگشتن ازهمون کوچیکی خودش برام تعریف کرده متاسفانه پدرشوهرم خواب بوده مث زمان عقدم که من توخونه منتظرش بودم بعضی شبا پشت پنجره تابیاد😢اونم خواب بود براش مهم نبود پسرش کی میاد عادتش دادن به بیرون بودن