2777
2789
[QUOTE=98837703]کجا بخوابم ؟جدابخوابم😢😢😢..یا برم رو اون تخت تک تخت تک نفره. تو جدا نکن. اگه خودش ...

مرسی عزیزم برام دعا کن..الان وقت اذانه برای همتون که تنهام نذاشتین دعا میکنم خوسبخت باشین😭😭😭😭

میفهممم چی میگی چون خودمم هرروزازروز قبل بدترم اینقدخستم فقط بخاطر دخترم سرپام وگرنه تاحالاصدبارپس ا ...

عزیزم😢😢😢😢تو بچه داری دلت خوشه به بودنش من که خیلی بی کسم 😔😔😔😔..بخاطر بچت شادباش و زندگی کن 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم برام دعا کن..الان وقت اذانه برای همتون که تنهام نذاشتین دعا میکنم خوسبخت باشین😭😭😭😭

ممنونم عزیزم. چشم حتما.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 
خب پامیشه میاد توهال یااتاق انگار اون زنه من مرد😢😢😢😢خیلی سختمه پارو غرورم بذارم برم کنارش ولی می ...

خدا کمکت کنه عزیزم...شرایط سختیه ازمن میشنوی با پدرت درمیون بذار..بذار بابات حسابشو برسه تو تنها نمیتونی از پسش بربیای

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

سلام دوست عزیز من همه ی صحبت هاتون خوندم، خیلی ناراحت شدم،واقعا خیلی سخته اینطورزندگی کردن. ولی بنظر منم به قول دوستمون بهترین راه سرد برخوردکردن و بیخیال بودنه.....

امیدوارم هرچه زودتر مشکلت بخیر حل بشه، واست دعا میکنم. 

باز هم خدا هست...
خدا کمکت کنه عزیزم...شرایط سختیه ازمن میشنوی با پدرت درمیون بذار..بذار بابات حسابشو برسه تو تنها نمی ...

عزیزم اون یباری ک قهر کردم خونه بابام رفتم تامدتها رابطه شوهرم وبابام خراب بود شوهرم خونه بابام نمیومد چندماه الانم اگه اینکارو بکنم بازم میدونم نمیاددیگه😔😔😔😔😔انگار خداهمه راه هارو روم بسته..مرسی عزیزم مم که خیلی حالم بده 

سلام دوست عزیز من همه ی صحبت هاتون خوندم، خیلی ناراحت شدم،واقعا خیلی سخته اینطورزندگی کردن. ولی بنظر ...

قربونت برم دوستم😢😢😢...هداکنه بتونم فعلا که عین ی جنازه گوشه تختم حال هیچی رو ندارم صبح زنگ زدمش اول جواب نداد بعد دوباره زنگ زد من خواب بودم اومد خونه گفتم بریم دادگاه گفت فعلا صحبت میکنیم😔😔😔😔😔..خیلب اعصابم خرابه ازشدت گریهای دیشب چشام باز نمیشه سرم داره میترکه

منم مثل شما شخصیت وایسته ای داشتم ولی الان خیلی سعی میکنم که بیخیال باشم و خیلی خودم به شوهرم وابسته ...

😢😢😢😢😢خیلی سخته این بدترین وابستگی عالمه ادم نابود میشه.میشه بگی چه کارایی میکنی وچه رفتارایی داری؟

عزیزم اون یباری ک قهر کردم خونه بابام رفتم تامدتها رابطه شوهرم وبابام خراب بود شوهرم خونه بابام نمیو ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم برات...خدا خودش کمکت کنه و دستتو بگیره انشاءالله..

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
ای بابا خیلی ناراحت شدم برات...خدا خودش کمکت کنه و دستتو بگیره انشاءالله..

دعا کن فقط برام دوستم😢😢😢😢خانوادم انقد تحویلش میگیرن ازهرنوع میوه وغذا وهرچی .انقدر هواشو دارن لعنت بهش😢😢😢..باز پیش بقیه تعریف میکنه انقدر از مامانم وخانوادم اما قدر نمیدونه که هیچ زودم قهر میکنه باهاشون .الانم نهار نیومد منم روتختم 

دعا کن فقط برام دوستم😢😢😢😢خانوادم انقد تحویلش میگیرن ازهرنوع میوه وغذا وهرچی .انقدر هواشو دارن لع ...

دعا میکنم واست عزیزم...

یه مدت سخت نگیر فک کن اصن مجردی هنوز بذار هروقت خواست بره و بیاد...فیلم (من همسرش هستم) رو دیدی؟

خیلی جالبه

دعا کن فقط برام دوستم😢😢😢😢خانوادم انقد تحویلش میگیرن ازهرنوع میوه وغذا وهرچی .انقدر هواشو دارن لع ...

چرا جدا نمیشی؟تو هم یکی از بنده های با ارزش خدایی،چه بی احترامانه  باهات حرف میزنه،اون لیاقت ترا نداره