بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم برام دعا کن..الان وقت اذانه برای همتون که تنهام نذاشتین دعا میکنم خوسبخت باشین😭😭😭😭
ممنونم عزیزم. چشم حتما.
از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست
خب پامیشه میاد توهال یااتاق انگار اون زنه من مرد😢😢😢😢خیلی سختمه پارو غرورم بذارم برم کنارش ولی می ...
خدا کمکت کنه عزیزم...شرایط سختیه ازمن میشنوی با پدرت درمیون بذار..بذار بابات حسابشو برسه تو تنها نمیتونی از پسش بربیای
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
سلام دوست عزیز من همه ی صحبت هاتون خوندم، خیلی ناراحت شدم،واقعا خیلی سخته اینطورزندگی کردن. ولی بنظر منم به قول دوستمون بهترین راه سرد برخوردکردن و بیخیال بودنه.....
امیدوارم هرچه زودتر مشکلت بخیر حل بشه، واست دعا میکنم.
ای بابا خیلی ناراحت شدم برات...خدا خودش کمکت کنه و دستتو بگیره انشاءالله..
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
یه مدت سخت نگیر فک کن اصن مجردی هنوز بذار هروقت خواست بره و بیاد...فیلم (من همسرش هستم) رو دیدی؟
خیلی جالبه