2777
2789
منم عاشق شوهرم بودم امایه ماهه کلاازش بیزارم یجوریم که هیچ وقت اینجوری نبودم آخه شوهرم مثل شوهرتوخیل ...

اخه  چرا  عزیزم.   خدا  کمکت  کنه. انشاالله  بازم  زندگیت گرم و  پراز عشق  و  ارامش  بشه.       مرد   یعنی   مرگ تدریجی زن.      چرا  مردا  اینطوری   شدن   چرا لیاقت    یه   عشق   پاک  رو ندارن     چرا لیاقت   این محبت   و   معرفت  از طرف  خانمشون  رو ندارن.  خدا به  همه ی مردا  عقل بده  به  همشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برات دعا میکنم گلم اگه شرایطشو داری یه روانشناس خوب برو این اقا نرمال نیس به راهنماییه یه متخصص نیاز ...

روانشناس رفتم حرفای بیخود میزنن 😢😢😢میگن بی محلی ومحبت ..اخه وقتی کسی داره داغونم میکنه اتیشم میزنه چطور سکوت ومحبت کنم مگه میتونم😢😢😢خودم چی پش جوونیم پس چی😢😢😢این سرددا واشکایی که میریزم چی ..خدا من که دوماهه دارم چندتاچله باهم میخونم کو ارامشی ک بهم دادی چرا روب روز خوارترم میکنی

یه سری زرا که میزنه بی تفاوت باش واقعا خیلی چرت میگه😤😤😤😤

خیلی حرفتی بیخود اما چنان منو میسوزونه که لال میشم فقط اشک میریزم 😢😢😢😢😢😢خیلی دلم میخواد فردابمیرم نباشم تو این خونه 😢😢😢😢

نمیدونم چه مرگشه وقتی خوبه انقد باهام خوبه که انگار روز اولیه ازدواج کردیم الان سه روز بود میبرد منو ...

وقتی میگه مجردی خوبه ازش بپرس اگه الان مجرد بود چیکار میکرد که تو متاهلی نمیتونه کنه...چرا انقد عقده مجرد بودنو داره؟شاید دست و پاشو خیلی بستی..یکم آزادش بذار همش نگو دوسش داری همش نگو باهم برین بیرون..گاهی خودت تنها برو بیرون..وقتی خونه هستش با مامانت برو بیرون بذار بفهمه وابستش نیستی..بذار در حد دوساعت نبودت تو خونه حس بشه..در دسترس نباش همیشه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
روانشناس رفتم حرفای بیخود میزنن 😢😢😢میگن بی محلی ومحبت ..اخه وقتی کسی داره داغونم میکنه اتیشم میزن ...

عزیزم یسری مشاورا فقط چن تا جمله ابدوخیاری بلدن همونو هی به همه میگن اکثرنم طرف مردو میگیرن خودم تجربه دارم میفهممت

یه روانشناس خوب و کارکشته پیدا کن که حرف دهنشو بفهمه منطقی راهکار بده😑😑😑

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
حرفات انگاردردای منه

عزیزم😢😢😢😢😢من که چنان سیرم که یه روزشم برامن یسال عذابه بودنم .کاش بمیرم فقط برا دوچیز خودمو تاالان نکشتم یکیش مامانمه که بدون من دق میکنه😢😢یکیشم ترس از خداست بااینکه منو اصلا نمیبینه😢😢😢😢😢😢

اخه  چرا  عزیزم.   خدا  کمکت  کنه. انشاالله  بازم  زندگیت گرم و & ...

مرسی ازدعات عزیزم...امشب اونقدناراحتم حتی نمیتونم توضیح بدم چرا....طفلک دخترسه سالم اشکاموپاک میکرداونقدتواین دوسه سال غصه کشیدم خودخوری کردم من هفتادکیلوالان دارم میشم پنجاه کیلو

فقط خدا
از اون موقع دارم میخونم  فقط به خاطر تو انلاین شدم  جیگرم انیش گرفت کمه وزیاد داستان زندگ ...

😭😭😭😭😢😢توهم عاشقی😢😢😢😢بخدا بخش اما اخه من کسی رو ندارم خودمو خالی کنم انقدر گریه کردم بیجونم خداکنه صبح چشام بازنشن توروخدا دعا کن راحتبشم😢😢😢😢فقط مامانم خیلی عذاب میکشه نباشم دق میکنه😢😢😢😢...

عزیزم😢😢😢😢😢من که چنان سیرم که یه روزشم برامن یسال عذابه بودنم .کاش بمیرم فقط برا دوچیز خودمو تاا ...

میفهممم چی میگی چون خودمم هرروزازروز قبل بدترم اینقدخستم فقط بخاطر دخترم سرپام وگرنه تاحالاصدبارپس افتاده بودم اگه بچم نبودمیرفتم گموگورمیشدم😢😢😔

فقط خدا
وقتی میگه مجردی خوبه ازش بپرس اگه الان مجرد بود چیکار میکرد که تو متاهلی نمیتونه کنه...چرا انقد عقده ...

وقتی بگم میگه همینجوری هیچی نمیگه بارهابش گفتم توکه رفیق بازیتم کنار نذاشتی .من خودم میدونم چون رفیقای مجردشو میبینه وگرنه دور ازمن همش خانوم خانوم میکنه😢😢😢...اما قشنگ میدونه چی بگه که جیگرم کباب شه اونم جداییه حتی اگ بگم اره جداشیم 😢😢😢عزیزم یزمانی گیر میدادم بش اما خب منم تنها بودم.منم میرم با خانوادم بیرون .خودم روزا میرم چندوقته زنگم بش نمیزنم که بیا یا کجایی ..اما میدونم جای خاصی نیس😢😢ولی میدونه چقد از تنهایی تا ساعت یازده اینا بدم میاد بروز نمیدم اما اون خوب بلده منو😢😢😢😢

وقتی بگم میگه همینجوری هیچی نمیگه بارهابش گفتم توکه رفیق بازیتم کنار نذاشتی .من خودم میدونم چون رفیق ...

شوهرت دوستت داره فقط مشخصه میخواد اذیتت کنه یه مدت حرف طلاقو زد تو نشنیده بگیر برو تو اتاق برو تلویزیون ببین هرچی حرف زد تو هیچی نگو عوضش به خودت بیا...به خودت بگو اگه طلاقت بده اونه که باخته نه تو..اعتماد به نفستو ببر بالا و بهش اهمیت نده بعدِ یه مدت خودش میاد سراغت مطمئن باش

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نزاربادوستای مجردش بگرده هوایی میشه

عزیزم چطور نذارم جوونیم تباه شدرف..یزمانی شاید ثدتا رفیق داشت اما یشب اومد خونه گفت دیگه گذاشتم کنار و واقعا کم شد الان رفیقی نداره اما کارش یجوریه با هزار تا ادم سروکله داره بیشترشونم جوون😔😔😔😔..مثلا بخدا بارها جلو مامانم گفته دریا نباشه من انقدر میام جلو درتون میشینم تا ببینمش من بدونش نمیتونم😢😢😢😢اما بابودنمم نمیتونه😢😢رو وسایلاش اسم من هکه.عکسمو برده درمغازش گذاشته بالکنش ..میگه میخوام برم خالکوبی اسمتو رو قلبم بزنم😢😢😢😢اما منو روانی کرده بهش که بادعوا میگم جداشیم بریم دادگاه میگه باید خون راه بیفته تاجداشیم.خیلی دلش میخواد اینجور حرفارو و خودشو ادم قدرتمندی نشون میده بااینکه دعوا ببینه فرار میکنه میرم درارو هم میبنده خودش یبار بهم گفت من دعوا دیدم یبار رفتم شیشه هارو هم بستم