2777
2789
به نظرم خوددرگیری داره میخواد منم منم کنه .جلب توجه کنه میخواد فقط دلتو بسوزونه. مریض روانیه.ببخشیدا ...

دقیقا همینه ..دیروز دوستامون میگن یروز که رفته شوهرم با پسرشون باغ میوه بچینن وتفریح .شوهرم از اول تااخر میگفته براخانومم میخوام ببرم خانومم دوست داره میگف خیلی هواتون داره قدرش بدونین دقیقا همون شب که اومد دعوا کردیم 😢نمیدونستم اونجوری میگفته...من خیلی عوض شدم اولا انقد التماس میکردم بذار کنارت بخابم بذار بغلت باشم.بامن قهر نکن ترکم نکنی😢😢...اونم گاهی اون اولا میپرسید دلت به چیه من خوشه..تووواقعا دوستم داری جدانشی ازم😢...اصلا نمیتونم بفهمش بخدا😭😭😭😭...اخه من مگه چقد توان دارم من دیگه کم اوردم دیگه اون دختر سابق قوی نیستم خیلی ضعیف و دل شکسته ام😢😢😢

واقعا روانشناس لازمه این..بگو خوش بگذرونید منم داشتم (یه سرگرمی نام ببر که نشون بده بی خیالی ارایش ف ...

ازفردا همین میشم برام دعا کن من خیلی حساسم .از اول از خدا ارامش میخواستم و خوشبختی کنارش 😢😢😢😢😢خیلی چیزا دیدم تو این پنج سا خیلی حرفا روحم خستس😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی از فردا چیکار کنم صبح بزور بگم بیا بریم دادگاه بترسه؟؟؟اره وقتی جواب میدم میگه خیلی بت رو ...

اره بگو انقد طلاق طلاق میکنی بیا بریم طلاقم بده ببینم بدون من چه گ..هی قراره بخوری

هوف واقعا عصابم خورد شده

بایدم اینو بگه منم با اطمینان میگم تو هیچ جا نمیذاریش بری خب مشخصه..تو فقط قوی باش جلوش به جایی برسون که اونم له له بزنه واسه توجهت

اگه اراده کنی جاتون عوض میشه اینا جواب میدن من قبلا تجربه داشتم با اطمینان بهت میگم

حرف بچم زد بگو نظرم عوض شده هیکلم خراب میشه بچه نمیخام میخام از جوونیم لذت ببرم تا فیها خالدونش میسوزه بعد😤😤😤😤😤😤😤😤

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
به ننش بزنگ بیاد بگو پسرت چه گوهی میخوره بگوس زندگیو حرومم کرده بترسونش برو خونه مادرت یل چندروزی ...

😢😢😢😢😢هفته پیش زنگ زدم مامانش اومد انقد حرف زدم وگریه کردم بغلش ..شبش شوهرم اومد گفت بابام اومده سروصدا عوا که ساعت یازده سب درمغازه چه گوهی میخوری و هزارتاحرف ودعوا 😢از باباش خیلی میترسه بشدت ولی تاکی پای اونارو بکشم وسط😭😭😭😭انقد بهش حرف میزنن برای بچه حتی خواهرش میگه شاید مشکل داری که به دریا میگی بچه نیاریم بیا ببریمت دکتر اونم میگه اره شما راس میگین من مشکل دارم .منم عاشق بچم ولی وقتش نیس...الان دوساله حرفی از بچه نزدم اما خودش بیشتر وقتا از بچه میگه و میگه همه دارن فقط ما نداریم😢یا عکسارو نشونم میده و بقیه بچهارو هلاک میکنه خودشو اما تاحالا یبارم اقدام نکرده خیلی دلم پره😢😢😢😢

منم عاشق شوهرم بودم امایه ماهه کلاازش بیزارم یجوریم که هیچ وقت اینجوری نبودم آخه شوهرم مثل شوهرتوخیلی حرفابهم زده و آخرین بارکه برای بارصدم بهم گفت بروکلا بنددلم پاره شددرحالیکه عاشقم بودوبه زورمنوگرفته بود امشبم سریه موضوعی واقعاادلموسوزوندمنم بهش گفتم چرانمیمیری اگه بمیری انگاردنیاروبهم‌دادی😔

فقط خدا
دقیقا همینه ..دیروز دوستامون میگن یروز که رفته شوهرم با پسرشون باغ میوه بچینن وتفریح .شوهرم از اول ت ...

عزیزم     شوهرت   یا مشکل روحی  روانی  داره  یا  اعتیاد.   شاید  قرص یا مواد  استفاده  میکنه   که اینقدر چرت پرت  میگه.    تعادل   روحی  نداره.  با بزرگترت   مشورت کن

خدا  کمکت کنه. 

ازفردا همین میشم برام دعا کن من خیلی حساسم .از اول از خدا ارامش میخواستم و خوشبختی کنارش 😢😢😢😢😢خ ...

برات دعا میکنم گلم اگه شرایطشو داری یه روانشناس خوب برو این اقا نرمال نیس به راهنماییه یه متخصص نیاز داری دورت بگردم

این عشقی که ما پای اینا میریزیم پای سنگ میریختیم الان اب شده بود دوس دارم بزنم دهن همشونو اسفالت کنم ینی

عزیزم شوهرت از نظر روانی مشکل داره شک نکن.با یه دکتر روانپزشک یا روانشناس مشورت کن رفتاراشوبگو بهت م ...

یبار باباش بردش پیش یک پروفسور خوب ..اما یباررفت دیگه نرفت زد زیرش😢😢کاش میرف 😢😢خودمم رفتم میگف موقع دعوا محل نده تواروم باش ترک کن خونرو ..اخه ولی یبار دوبار ادم هیچی نمیگه مگه میشه دهنتو ببندی رو هزارتاحرف تلخ

نه قهر جواب نمیده فقط بی محلی کن سردتر رفتار کن بیشتر به خودت برس شاد باش جلوش اخه اگه قهری رابطه چ ...

من خیلی بهش رو دادم شده حالم خوب نبوده تا بغلم کرده زود وادادم 😢😢😢براش همه کارم کردم تو رابطه ولی خب اونم خیلی خوبه کم نذاشته ..اما دیشب برنامه داشتیم تو خواب بغلم کردو...بعد که تموم شده میگه الان وقتش بود منو از کار میندازی فردا😢😢😢😢...بش گفتم تو خودت همش ور میرفتی میگفت باید بافاصله بخابیم کی حوصله داره😢😢😢قشنگ خرفاش داغونم میکنه خیلی سخته من خودم اصلا حرف زشت وتلخ بلد نبودم الان گاهی ازخودش بدتر میشم منو روانی کرده

من خیلی بهش رو دادم شده حالم خوب نبوده تا بغلم کرده زود وادادم 😢😢😢براش همه کارم کردم تو رابطه ولی ...

یه سری زرا که میزنه بی تفاوت باش واقعا خیلی چرت میگه😤😤😤😤

از اون موقع دارم میخونم  فقط به خاطر تو انلاین شدم 

جیگرم انیش گرفت کمه وزیاد داستان زندگیت شبیه منه 

منم از تو داعونم بخدا هزااااار جور مریصی گرفتم تو رندگیم الانم باهاش قهرم اما اون به جای اینکه حالمو بپرسه بدتر میکنه کاملا درکت میکنم خداصبرت بده برای دل من و زندگیمم دعا کن

برای آرامشت صلوات گفتم

عزیزم     شوهرت   یا مشکل روحی  روانی  داره  یا  اعتیاد.   ش ...

نمیدونم چه مرگشه وقتی خوبه انقد باهام خوبه که انگار روز اولیه ازدواج کردیم الان سه روز بود میبرد منو بیرون انقدر تحویل میگرفت و حرف باهام میزد اما امشب بیزارم کرد از هر چی زندگیه 😢😢😢😢😢اما اهل چیزی نیس میدونم شوهرم میاد مو ب مو جریانارو میگه فلانی خره قرص میخوره فلانی اهل مشروبه ..اصرار کردن بخور لب نزدم ..فقط سیگار میکشه😔😔😔