2777
2789
عنوان

ببینید مقصر منم یا خانواده شوهر

985 بازدید | 37 پست

سلام من حدود یه ماهی میشه اومدم شهرستان پدرم وپدر شوهرم خونه هاشونم بهم خیلی نزدیکه .باشورم اومدم یه راست اومدیم خونه بابای من بعد فرداش من چون پریود بودم تو راه ونی نی کوچولو هم داشتم مسافتم زیادبود بدون استراحتم اومدیم خیلی حالم بد شد از شب تاصبح البته رفتم دکتر بستری شدم چند ساعت فشارم افتاده بود وهمه تنم درد میکرد بعد خانواده شوهرم اصلا بهم زنگ نزدن حالمو بپرسن بعد دوروز بعدش خواهر شوهرم دیدم خیابون خیلی احوال پرسی کرد بعدش پنج روز بعد دیگه حالم خوب شده بود با شوهرم رفتم خونشون (البته شوهرم خودش رفته بود خونشون )بعد اون شبم موندیم تا فردا سب اومدیم خونه بابای من وفرداش شوهرم رفت سر کارش بعد چندروز بعدش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از  فاصله ،  نقطه ، ویرگول  و ... هم کاش استفاده کنیم 

ک مطلب رو بهتر  انتقال بدیم

🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همیشه مقصر خانواده شوهره  شکی توش نیس

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

ببین الان مردم درگیر مشکلات خودشونن وکلا تو سختی بقیه شریک نمیشن بیخیال غصه نخور مام چن مدته کسی نمیاد خونمون مامانم گله میکنه میگم مردم دور برداشتن مادرم تو غصه نخور 

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

خاب

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم