2777
2789
من اصفهانم عزیزم

من دو سه با. چندسال پیش رفتم مشاوره ، حالم بدتر شد، ولی بعدش رفتم پیش فالگیر ، بااینکه دروغ و دری وری میگفت حالم بهتر میشد.

نتیجه میگیریم پول به فالگیر کاربردی تر از پول به روانشناسه😂

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
منم همینطورم الانم تحت نظر روانشناسم ..اصلا حالم خوب نیس...همش دلم میخواد گریه کنم

منم‌همینجوریم نمیدونم چرا بی دلیل یا اینکه بیخودی چیزی رو به دل میگیرم که گریه کنم یکی از اطرافیانمم همینطوره 

نمیدونم چرا😭😭😭

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر چه فکرایی تو ذهنت میاد ک فکر خودکشی میکنی ؟

بی حالم خستم همش مریضم همش ناامیدم ازاین زندگی ازمرگ میترسیدم ولی الان دیگ نمیترسم همش میگم تمومش کنم دلم میسوزه برامادرم 

من دو سه با. چندسال پیش رفتم مشاوره ، حالم بدتر شد، ولی بعدش رفتم پیش فالگیر ، بااینکه دروغ و دری ور ...

منم سری اول که رفتم انقدررررر حالم خوب شد اما جلسه ی دوم که همین چهارشنبه ی هفته ی پیش بود رفتم به قدری حالم بد شده که همش احساس میکنم روزای اخرمه...چی بگم والا فالگیر که چرته اما روانشناس من خوبه فقط این جلسه ی دوم احساس کردم کمتر درکم کرد...فقط خودش میگفت و میگفت باییییید یه سری کارها رو انجام بدی حتما خوب نمی تونم روحیه ندارم حالم بده میگفت باید انحامش بدی...حالا جلسه ی بعدی رو نمی دونم چیکار کنم

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
منم سری اول که رفتم انقدررررر حالم خوب شد اما جلسه ی دوم که همین چهارشنبه ی هفته ی پیش بود رفتم به ق ...

مشاور بد که حال آدمو بدتر میکنه، باید بهش میگفتی حرفاش بدترت کرده

من پرخوری عصبی دارم و اختلال بدانگاری تن دارم...بیرون نمیرم حوصله ی کسی رو ندارم و ...

چرا؟ مشکل عاطفی داری. با عشق ؟ دوس  پسر؟ همسر؟

چرا؟ مشکل عاطفی داری. با عشق ؟ دوس  پسر؟ همسر؟

نه مشکل عاطفی ندارم پشت کنکوریم و از خودم متنفرم نه از قیافم راضیم نه هیکلم نه اخلاقم ...دوستای خوبی ندارم ارتباطم با خانواده خوب نیس...دکتر بهم گفت قیافت خیلی خوبه ولی من خودمو بد می بینم و فکر میکنم جذاب نیستم...اخساساتمو خوب بروز نمیدم ...درسم خیلی خوب بود افت کردم و هزاران مشکل دیگه...

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....