2777
2789
اوهوم درست میگی ...بهم گفته برو پیاده روی...چجوری برم به نظرت؟؟؟جایی که من زندگی میکنم خیلی خلوته حو ...

تو هم بیکار نشستی، دنبال عیب و ایراد توو خودت میگردی، پاشو به جای این کارا به خودت برس ، رشد کن ، به جای اینکه گیر بدی به عینک ، ماشو خودتو جنع و جور کن‌

یارو طلاق گرفته سرطان داره، هنوز امیدواره . اونوقت تو میگی عینک میزنی عزا گرفتی!!@

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
تو هم بیکار نشستی، دنبال عیب و ایراد توو خودت میگردی، پاشو به جای این کارا به خودت برس ، رشد کن ، به ...

واقعا یعنی عینکی بودن چیز خاصی نیست؟؟؟؟

نمی دونم چجوری حوصلم سرنره تو پیاده روی

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی عینکی بودن چیز خاصی نیست؟؟؟؟ نمی دونم چجوری حوصلم سرنره تو پیاده روی

خجالت بکش دختر گنده، دیگه راجع به عینک با من حرف نزن.

پیاده روی میری، آهنگ مورد علاقتو گوش میکنی ، البته حتما شاد باشه، بعد از میاده روی بشین یه جا خلوت مدیتیشن کن به خودت انرژی مثبت بده، کتاب خوب بخوان.

برو خونه دوش بگیر، برنامه ریزی کن واسه اهدافت . برای مسایل مسخره و پیش پا افتاده هم فکرتو مشغول نکن

خجالت بکش دختر گنده، دیگه راجع به عینک با من حرف نزن. پیاده روی میری، آهنگ مورد علاقتو گوش میکنی ، ...

چشم ....خیلی ممنون حالم خیلی بهتر شد...انشاالله همیشه اونی بشه که میخوای...امیدوارم همیشه شادی در خونتو بزنه عشق جان...

چی بگم والا...مال من دلیل داره البته ...انگار فریادرسی ندارم و تک و تنها افتادم تو دام مشکلاتی که بق ...

من چون بی دلیل اینجوریم خیلی دارم اذیت میشم واقعا کم آوردم شاید باور نکنی یه روز از صبح تا شب یکسره گریه کردم 

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
من چون بی دلیل اینجوریم خیلی دارم اذیت میشم واقعا کم آوردم شاید باور نکنی یه روز از صبح تا شب یکسره ...

حتما با یه روانشناس حرف بزن...من وقتی باهاش حرف میزنم میبینم عه ایما هم تو زندگیم اذیتم میکرده و خبر نداشتم...حتما برو روانشماس نه روانپزشک

چشم ....خیلی ممنون حالم خیلی بهتر شد...انشاالله همیشه اونی بشه که میخوای...امیدوارم همیشه شادی در خو ...

مرسی دوستم از دعای خوبت.

انشالله بیای تاپیک بزنی، و از برنامه ریزیهات و رشد کردن و تحصیل و هنر برامون بگی. 

هیچکس جای ما نیست خداهم نکنه ک باشه وقتی نای راه رفتن حوصله حرف زدن حتی تکون دادن لباتو نداشته باشی واقعا متوجه میشی حتی یه مدت زدم تو کار مسافرت بیرونو فلان ولی نیمشه خدا یمدونه چقدر اذیت میشم الان مردن راحته برام