بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو سه با. چندسال پیش رفتم مشاوره ، حالم بدتر شد، ولی بعدش رفتم پیش فالگیر ، بااینکه دروغ و دری ور ...
منم سری اول که رفتم انقدررررر حالم خوب شد اما جلسه ی دوم که همین چهارشنبه ی هفته ی پیش بود رفتم به قدری حالم بد شده که همش احساس میکنم روزای اخرمه...چی بگم والا فالگیر که چرته اما روانشناس من خوبه فقط این جلسه ی دوم احساس کردم کمتر درکم کرد...فقط خودش میگفت و میگفت باییییید یه سری کارها رو انجام بدی حتما خوب نمی تونم روحیه ندارم حالم بده میگفت باید انحامش بدی...حالا جلسه ی بعدی رو نمی دونم چیکار کنم
نه مشکل عاطفی ندارم پشت کنکوریم و از خودم متنفرم نه از قیافم راضیم نه هیکلم نه اخلاقم ...دوستای خوبی ندارم ارتباطم با خانواده خوب نیس...دکتر بهم گفت قیافت خیلی خوبه ولی من خودمو بد می بینم و فکر میکنم جذاب نیستم...اخساساتمو خوب بروز نمیدم ...درسم خیلی خوب بود افت کردم و هزاران مشکل دیگه...