بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم وارد شدت یه مرد در این بحث باعث جبهه گیری میشه یا نه ولی خب دیگه انگار وارد شدم . من تاپیکهای متعددی از خانومهایی مطالعه کردم که درخواستهایی ار طرف همسرشون داشتند ولی این درخواستها رو درخواستهای حیوانی میدونستند . حال اگر هدف رضایت و اونم رضایت واقعی هست پس چره درخواستهای مردها حیوانی و زائیده از روح کثیف اونها برداشت و استنباط میشه ولی از سوی یه خانوم که به نظر من حقش هست درخواستی خوب و منطقی. حرفم اینه که چرا به رابطه زناشویی اینقدر با دید متفاوت نگاه میکنیم ؟؟
در زندگی که بر اساس شرع هیچ محدودتی درش وجود نداره و یک رابطه جسمانی صرف نیست بلکه رابطه ای عاطفی احساسی و عقلایی و جسمی است به نظر شما معقول به چی میگن ؟؟؟ باید ها و نباید ها ی این رابطه معقول چیه ؟
manzoram ineke gonahi az nazare sharee vojod nadashte bashe masalan inke yeki az tarafein bege ke ghabl az sex bia mashroob bokhorim, vagarna oral va ... moredi nadare,