2777
2789
عنوان

کسایی که حجامت کردن بیان لطفا

84 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من اولین بارمه ک میخوام حجامت کنم حالا نمیدونم این ماهوفصل خوبه یا نه ؟ چون روز دحوالارض هم هستش

اگه چیزی میدونین وتجربه ای دارین بگین لطفا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اوج گرما نباید باشه  اگه میتونی و طبعت سرد نیست بهتره دوهفته ای سکنجبین بخوری بعد بری

طبعم به احتمال زیاد گرمه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
الان موقع حجامت نیست بخاطر گرمای هوا بزارین پاییز انجام بدین

آره شنیدم میگن تو گرما خوب نیس ولی جوشام خیلی زیاده میاخوام برم امتحان کنم انشاالله خوب بشه

منم قرار بود فردا حجامت کنم دیگه امروز لبنیات خوردم منصرف شدم

واقعااا؟

چه چیزایی نباید قبلش خورد؟

من دوبار عام و یکبار چونه انجام دادم واسه جوش و آلرژی تاثیری نداشت برام

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
جایی که من برای حجامت میرم اولش باید پیش دکتر طب سنتی ویزیت شی بعد دکتر اگه تجویز کرد حجامت میکنی.&n ...

چه جالب