2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم عزیزم!! پس اون فیلم رو بنظرت براچی گرفت ازم؟؟؟؟؟ میخاد چیکار کنع؟

ببخشید پسر ۲۱ ساله فکر میکنی عقل داره؟ باور کن تا چهل سالگی عقل ندارن اینا مثلا خواسته تو رو بترسونه شایدم کسی راهنماییش کرده

ببخشید پسر ۲۱ ساله فکر میکنی عقل داره؟ باور کن تا چهل سالگی عقل ندارن اینا مثلا خواسته تو رو بترسونه ...

یه خواهر اندر دارن از پرورشگاه برداشتن اون وکیله شاید اون بهش گفته! اره عقل دارع خیلیم زرنگه ://///

متاسفانه اطارفیان و نزدیکان خود دختر مثل زنداداش یا زنعمو بیشتر اذیت میکنن تا غریبه ها!! نهایتا اگر ...

گلم.من خودمم جزء دسته طلاق گرفته ها هستم.پس همچین بیرون گود هم نیستم.

خانومی هم دیدم که سه بار طلاق گرفت و بار چهارم ازدواج کرد و چنان باهاش با احترام برخورد میکردن و چنان تحویلش میگرفتن چون خودش درست برخورد میکرد و ارزش خودشو به یه تیکه گوشت نمیدونست

من خودم از ترحم متنفرم و افتخار میکنم به تصمیمی که گرفتم از وضعیت جامعه هم اطلاع دارم چون برای خودمم دیدم که حرف مفت زباده.

ولی وقتی غرور و حس افتخار رو تو چشمم میبینن.وقتی میبینن من اراستم و دارم به هدف هام فکر میکنن و موفق هستم بهم احترام میذارن و اونا هم از خوشحالیه من خوشحالن 

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
ممنونم عزیزم!! پس اون فیلم رو بنظرت براچی گرفت ازم؟؟؟؟؟ میخاد چیکار کنع؟

ولی یه حرف خواهرانه بهت میگم بجای اینکه روی مهریه اینقد مانور بدی روی رفتار نامزدت فکر کن هر دو جوانید خیلی بی تجربه و خام باور کن عشق های این سن و سال خیلی زود تموم میشن منم داشتم عاشق شدم ۱۸ سالم بود ازدواج کردم تازه ۴ سالم باهاش ارتباط داشتم واسش میمردم هر دو اینجوری بودیم بعد جدا شدیم البته بدون کوچکترین بی احترامی ولی اما الان که نگاه میکنم میگم شایدم عشق بوده یا شایدم هنوز گاهی بهش فکر کنم ولی از طلاقم راضی ام چون واقعا بدرد هم نمیخوردیم هر دو اذیت میشدیم اما اگه بجای ازدواج چند سال بیشتر دوستیمون رو ادامه میدادیم و بزرگتر میشدیم با اینکه اون ۲۴ سالش بود قطعا زندگی بهتری داشتیم هر دو کودکانه رفتار کردیم منم مقصر بودم اون ازدواج کرده بچه داره اما هنوز کس از خانواده من و میبینه حالم و میپرسه و واسم ارزوی موفقیت میکنه و حتی گریه میکنه میگه هنوز دوسش دارم قلبا عاشق،من بود اما عشق کافی نیست واسه زندگی 

گلم.من خودمم جزء دسته طلاق گرفته ها هستم.پس همچین بیرون گود هم نیستم. خانومی هم دیدم که سه بار طلاق ...

خوب این خیلی خوبه..همه مثل شما نیستن! نه خانواده هاشون نه خودشون....من یه دختر عمع دارم طلاق گرفته واقعا افسرده هست... با یک بچه اینقدر که مادرخودش میزنه تو سرش... چیکار کنه نه درامدی داره..نه خواستگار درست و حسابی... ! اعتماد بنفسش صفر شده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
یه خواهر اندر دارن از پرورشگاه برداشتن اون وکیله شاید اون بهش گفته! اره عقل دارع خیلیم زرنگه ://///

شاید راهنماییش کردن ولی اصلا مهم نیست اون فیلم و مهریه و همه رو بزار کنار یه کاغذ بردار روش توقعاتی که از شوهرت داری رو بنویس همه چی پول خانواده شغل و ...بعد پوهن های مثبت شوهرتم بنویس اگه دیدی با ۷۰ درصد خواسته هات جور در میاد خوبه اما اگه دیدی شبیه چیری نیست که تو میخوای و فقط عاشقی بدرد نمیخوره من جدا شدم قرار ازدواج گذاشتم سالها میشناختمش خیلی عاشقم بود واقعا ادم ایده آلی بود اما دیدم دوست داشتن و عشق و پول کافی نیست اخلاقشم خیلی خوب بود اما خانواده ها خیلی اختلاف داشتن هر دو کشیدیم کنار الانم گاهی میگم اشتباه کردم اما گاهی اوقات میگم قطعا اون زندگی پر از دردسر بود واسم واقعا اختلاف طبقاتی زیاد و فاحش بود 

گلم.من خودمم جزء دسته طلاق گرفته ها هستم.پس همچین بیرون گود هم نیستم. خانومی هم دیدم که سه بار طلاق ...

منم موافقم با این حرف باور کن من از طلاق ترس ندارم خودم جدا شدم کلی حرف و حدیث بود پشت سرم مهم نبود واسم ازدواج کردم اما اگه ببینم دارم اذیت میشم تو زندگیم جدا میشم فقط چون سابقه دارم دلیل نداره خودم و اذیت کنم بزار دیگران حرف بزنن

خوب این خیلی خوبه..همه مثل شما نیستن! نه خانواده هاشون نه خودشون....من یه دختر عمع دارم طلاق گرفته و ...

مقصر خانواده شون هستن اعتماد به نفس رو گرفتن ازش مگه زندگی همش ازدواجه ؟ باور کن مادر من واسم پیر مرد پیدا میکرد میگفت همینم به زور میاد میگیرت کی طلاق داده رو میخواد یبار که یه شوهر پیدا کرده بود تو روستا پسره یه موتور گازی داشت چوپان بود ما رو دعوت کردن رفتیم گاو و گوسفند داشتن تو خونه خواهرم مسخرم میکرد میگفت بیا اشنا شو با محیط 😐 بعدم میگفت مامانم از سرت هم زیاده ولی اعتماد بنفسم و از دست ندادم یه خواستگارایی واسم پیدا میشد همه عالی ناز میکردم میگفتم باید تحصیلاتش حداقل دکترا باشه وضعشم خوب باشه من حوصله بی پولی ندارم مامانم میگفت خوابش و ببینی 

منم موافقم با این حرف باور کن من از طلاق ترس ندارم خودم جدا شدم کلی حرف و حدیث بود پشت سرم مهم نبود ...

چند وقت پیش دیدم یکی تو همین نی نی سایت میزنه تو سر خودش که اشتباه کردم طلاق گرفتم لجبازی کردم و کاشکی میساختم.و بعد کلی انگ رو خودشو خانومای مطلقه گذاشتو ارزش خودشو اورد پایین 

کسی که از جداییش اطمینان صددرصد داشته باشه و واقعا جونش به لبش رسیده باشه هیچوقت پشیمون و افسرده نمیشه.

بلکه تلاش میکنه تا عمر از دست رفتشو جبران کنه

خوب این خیلی خوبه..همه مثل شما نیستن! نه خانواده هاشون نه خودشون....من یه دختر عمع دارم طلاق گرفته و ...

چون اولویتشو گذاشته روی ازدواج و فکرش اینکه اگه ازدواج نکنه بدبخته.

ایشون ازدواج کنن یا دوباره طلاق میگیرن یا پشیمون میشن از ازدواح مجددشون 

باید بره سرکار.باید تلاش کنه.

دختر خاله خودمم خانوادش ناراحتن حتی میگن متاهله اینقدر عیب میدونن ولی چنان موفقه و الان دستش تو جیبش که اگرم بخواد ازدواج کنه یه بشکن بزنه دم خونشون صف میبندن.

بگو من طلاق نمیخوام راحتم همینجوری بعد میفته دنبالت اگه بره ازدواج مجدد بکنه یا حتی صیغه بکنه که بتو ...

صیغه رو که هر مردی میتونه کنه

ایکاش ما هم میتونستیم وقتی شوهر داشتیم صیغه هم کنیم . برابری زن و مرد بود ایکاش

اینجوری این هرزه ها نمیتونستن اینقدر عذابمون بدن😔

صیغه رو که هر مردی میتونه کنه ایکاش ما هم میتونستیم وقتی شوهر داشتیم صیغه هم کنیم . برابری زن و مرد ...

ازه صیغه ازاده اما اگه زن بتونه ثابت کنه که شوهرش صیغه کرده و بگه من رضایت ندارم حق طلاق و بهش میده دادگاه البته باید یه سندی دال بر صیغه باشه 

صیغه رو که هر مردی میتونه کنه ایکاش ما هم میتونستیم وقتی شوهر داشتیم صیغه هم کنیم . برابری زن و مرد ...

مردای ایرانی ۹۰ درصد حواسشون به شلوارشونه یه زن دارن ده تا معشوقه اخرشم عشقشون مامانشونه فقط باور کن همین شوهرت الان معشوقه داره باهاش خوشه هر شب عشق و حالن اما اگه باهاش ازدواج کنه باز حواسش پرت یه جا دیگه میشه شوهر منم معشوقه داشت نمیدونی چقد بهش میرسید جدا شدیم اون رفت باهاش ازدواج کرد بعد یکسال زدن به سر و کله هم طلاق گرفتن باز رفت با معشوقه دومش ازدواج کرد حامله بود دختره بعد ۶ ماه از ازدواجشون زایمان کرده بود بچه شد یکسالش خانواده خودش گفتن دارن جدا میشن با هم مشکل دارن