2821
2789
تازه به دوستم و شوهرش هم زنگ زده بود میگفت من میکشمش آخه بگو مردیکه تو رفتی با اون هرزه بهم خیانت ک ...

بگو من طلاق نمیخوام راحتم همینجوری بعد میفته دنبالت اگه بره ازدواج مجدد بکنه یا حتی صیغه بکنه که بتونی ثابت کنی حق طلاق با تو میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین منم قبول دارم . مهریه حق هست - ولی به میزان متعارف یعنی باید یک مقداری باشه که اگر بلافاصله ...

دقیقا... توی اسلام هم گفته شده نسبت به وضعیت مالی و شرایط و موقعیت اجتماعی فرد... من با مهریه بالا هم مخالفم..دو کفه ترازو یکی باشه...

مخصوصا توی شهرستان میبینید 100تا سکه عدد معقولی هست موقع طلاق میتونه بده و برای خانوم هم چول یه اپارتمانه..ولی تو تهران بیشتر لازمه باشه..چون به 100تا سکه هیچی نمیدن..

البته باز میگم بهترینش زندگی سالم هست..بعدش توافق .

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

چندماه پیش نامزدم  فیلمی ازم خواست ک دستمو بزارم روقران و تمامی حق و حقوقات بچه و دارایی من انگار حقی ب گردنش نباشه و من بخشیدم چکارکنم الان اصلاونمیدونستم ب چ دردی میخوری و من چون مجبورشده بودم ک بمونه باهام قبول کردم و دادم فیلمو بهش 

کمه مال منم ۲۱۴ ولی ابجیا و کل فامبل بالا ۶۰۰  من عاشق شدم بیشتر از اون قبول نکردن ولی بعد دید ...

اصلا مهم نیست تو حرف مهریه شد بگو من اعتقاد ندارم شان و شخصیت من اجازه نمیده واسه مهریه خودم و کوچیک کنم که بخوام بگیرم خواهر من ۵۰۰ تا سکه داره مهریه شوهرش دم به ساعت میگه مثل تفاله میندازمت بیرون مهریه هم تونستی بگیر 

استارتر طرفت رو حسابی بشناس

همینجا یه کاربر تاپیک زده بود من تو عقدم همسرم بهم میگه اگر کوچکترین بی احترامی به مادر و خواهرم بکنی فرداش طلاقت میدم من چطور میتونم بهش بفهمونم رفتار اوناهم بده یا چطور با خواهرشوهر و مادر شوهرم رفتا کنم همه یه راهکار بهش دادن که چطور رفتار کن و اینا

ولی من ازش پرسیدم مگه مهرت چقدره که میگه فرداش طلاقت میدم ؟؟

گفت سی تا سکه

هیچ ارزشی نداره اون فیلم به لحاظ قانونی

مطمعن هستید؟ کامل چهره ام مشخص بود دستم رو قران بود و گفتم از لحاظ عقلی سالممو اینا؟! میگم شاید بتونه علیه من استفاده کنه‌! و تموم حق و حقوقاتمو ازم بگیره و مهریه نده و هرچی بنامم هس رو ازم بگیره 

اصلا مهم نیست تو حرف مهریه شد بگو من اعتقاد ندارم شان و شخصیت من اجازه نمیده واسه مهریه خودم و کوچیک ...

وای چقد خیره ان مردا با ۵۰۰ تا سکه بازم اینحرفارو میزنن؟؟؟؟

اصلا مهم نیست تو حرف مهریه شد بگو من اعتقاد ندارم شان و شخصیت من اجازه نمیده واسه مهریه خودم و کوچیک ...

ممنون از راهنماییت والا اونقدر میسوزم بخدا همه اکثرا اینجا خودشون رو تعریف میکنن و جاریشو رو نه من به شخصه بدم میاد ولی باور کن من قد و اندام و قیافه و تحصیلاتم خیلی بالاتر از جاریمه ولی چون اون دختر خواهرمادرشوهرمه ۴۰۰تا انداختن ولی برا من اونقدر چونه زدن بخدا بعد قرار مهریه یماه رفتن عقد نکردن تا به تفاهم برسیم نامزدم اونقدر تعریف تمجید کرد تازه میخاست ۵۰تا بکنم از اون رفتاراشون میسوزم فقط درغیر اینصورت خانواده خوبی هستن.

تو قرار مهریه گفتن سکه مد نیس تو فامیلمون پول مده😁 به زور سکه کردیم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ان شاءالله خدا بهشون کمک کنه.این مورد خیلی بستگی به خود زن هم داره که شان خودشو حفظ کنه و زیاد ناله ...

متاسفانه اطارفیان و نزدیکان خود دختر مثل زنداداش یا زنعمو بیشتر اذیت میکنن تا غریبه ها!! نهایتا اگر ایران ایتقدر با فرهنگ و باکلاس بود که به حق و حقوق و خواسته های همدیگه احترام میزاشتن مردن جهان سومی نبودیم..باید قبول کنیم  خیلی از رفتارهای مردم درست نیست و از فرهنگ پایین هست....

یه نگاه به مشکلات که توی سایت مطرج میشه ادم میندازه به عمق بی فرهنگی در جامعه پی میبرید... همه به هم کار دارن..همه درمورد هم دیگه نظر میدن... اگر قاطیشونم نشی نمیشه..از جامعه طرد میشی..تنها میمونی...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
استارتر طرفت رو حسابی بشناس همینجا یه کاربر تاپیک زده بود من تو عقدم همسرم بهم میگه اگر کوچکترین بی ...

پس میبینه سی تا سکه رو میتونه بده سریع میگه طلاقت میدم!

اخع وضع خانواده شوهرم خوبه خب دخترا فامیلاشونم ب وضع ناحوری جلوش راه میرن میگم نکنه اسیر و تحریک اوناشه و طلاقم بده و یا جداشیم! اخه من خیلی عاشقشم