بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره متاسفانه وقتی مرد ناجور از کار در بیاد هیچ کاریش نمیشه کرد شما وکیل بگیر اصلا هم خودت باهاش صحبت نکن بزار اون پیگیری کنه واست اگه پیامی چیزی داد توش تهدید بود ببر دادگاه خودش شلاق و زندان داره سه سال پدرش و در میارن
اره واقعا ممنونم از راهنماییت😊 با اینکه سنت از من خیلی کمتره ببین تونستی راهنمایی درست رو بکنی به من اگه چند تا مشاور میرفتم که البته رفتم این نتیجه رو واسم نداشت 😘
من عاشق شدم بیشتر از اون قبول نکردن ولی بعد دیدم مهریه جاریم ۴۰۰تاست الانم نامزدم دلم داره میترکه از حرص حرف مهریه میاد فورا تعداد سکه میپرسم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من ۱۰۰۰سکه بوده مهریم چون خونه رو سر عقد بنامم کرد و ماشین هم برام خرید و خیلی ساپورت بودم ۸۹۰ تاشو بخشیدم ۱۱۰ تا موند که بعده طلاق نصفشو دوباره بخشیدم نصفشو گرفتم.
🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾♾
تازه به دوستم و شوهرش هم زنگ زده بود میگفت من میکشمش آخه بگو مردیکه تو رفتی با اون هرزه بهم خیانت ک ...
اگه تهدید کرد با پیامک یا رو تلگ رام و اینا نگه دار پاک نکن ازش استفاده کن اگه دوستت حاضره شهادت بده تو دادگاه که تهدیدت کرده شوهرت میتونی ازش شکایت کنی بعد دیگه اون دست و پاهات میفته که رضایت بدی ازش تعهد هم میگیرن که دیگه مزاحمت ایجاد نکنه و میگن اگه بلایی سر این خانم بیاد گردن تو میفته