2789
والله من برعکس دیدم.. تو شهرستانا مخصوصا پشت سر خانوم مطلقه حرف و حدیث میزنن و باید خیلی رعایت کنه ...

ان شاءالله خدا بهشون کمک کنه.این مورد خیلی بستگی به خود زن هم داره که شان خودشو حفظ کنه و زیاد ناله نکنه و خودشو دسته بالا بگیره

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
البته بگم اونم هیچوقت بدون مشورت من کاری نمیکنه حتی با دوستاش میخواد بره بیرون میاد خونه میگه عزیزم ...

خب وقتی ایشون این رفتارو دارن از شماهم توقع دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاد اذیتت کنه طلاق نده چ مرگشه 

اون فعلا پشیمون نشده . ازم مال و اموال میخواد در قبال طلاق

من پشیمون شدم . با خودم گفتم چرا از حق و حقوقم بگذرم تا اون بره با اون هرزه خانوم خوش باشه بعدمن

دقیقا مثل شوهر من دیگه .  میگه زنده ت نمیزارم

اره متاسفانه وقتی مرد ناجور از کار در بیاد هیچ کاریش نمیشه کرد شما وکیل بگیر اصلا هم خودت باهاش صحبت نکن بزار اون پیگیری کنه واست اگه پیامی چیزی داد توش تهدید بود ببر دادگاه خودش شلاق و زندان داره سه سال پدرش و در میارن

اره متاسفانه وقتی مرد ناجور از کار در بیاد هیچ کاریش نمیشه کرد شما وکیل بگیر اصلا هم خودت باهاش صحبت ...

تازه به دوستم و شوهرش هم زنگ زده بود میگفت من میکشمش

آخه بگو مردیکه تو رفتی با اون هرزه بهم خیانت کردی اونوقت چون من برای حق و حقوقم شکایت کردم لایق مرگم!

خب وقتی ایشون این رفتارو دارن از شماهم توقع دارن 

اره واقعا ممنونم از راهنماییت😊 با اینکه سنت از من خیلی کمتره ببین تونستی راهنمایی درست رو بکنی به من اگه چند تا مشاور میرفتم که البته رفتم این نتیجه رو واسم نداشت 😘

یک سکه ب یگانگی خدا اره😂😂 جدی گفتی الان؟

کمه مال منم ۲۱۴ ولی ابجیا و کل فامبل بالا ۶۰۰ 

من عاشق شدم بیشتر از اون قبول نکردن ولی بعد دیدم مهریه جاریم ۴۰۰تاست الانم نامزدم دلم داره میترکه از حرص حرف مهریه میاد فورا تعداد سکه میپرسم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من ۱۰۰۰سکه بوده مهریم  چون خونه رو سر عقد بنامم کرد و ماشین هم برام خرید و خیلی ساپورت بودم ۸۹۰ تاشو بخشیدم ۱۱۰ تا موند که بعده طلاق نصفشو دوباره بخشیدم نصفشو گرفتم.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
اون فعلا پشیمون نشده . ازم مال و اموال میخواد در قبال طلاق من پشیمون شدم . با خودم گفتم چرا از حق و ...

خیانت کرده؟! خدا لعنت کنع همه این مردا رو!

دقیقا شما تموم اموالتو بدی بهش که برع با اون خوش بگذرونه قبول نکن اخرسر محبورع بخاطر اون زنع طلاق بدع ک باهاش باشه

اره واقعا ممنونم از راهنماییت😊 با اینکه سنت از من خیلی کمتره ببین تونستی راهنمایی درست رو بکنی به م ...

فدات گلم سخت نگیر کمی باهم حرف بزنین حل میشه همچی

تازه به دوستم و شوهرش هم زنگ زده بود میگفت من میکشمش آخه بگو مردیکه تو رفتی با اون هرزه بهم خیانت ک ...

اگه تهدید کرد با پیامک یا رو تلگ رام و اینا نگه دار پاک نکن ازش استفاده کن اگه دوستت حاضره شهادت بده تو دادگاه که تهدیدت کرده شوهرت میتونی ازش شکایت کنی بعد دیگه اون دست و پاهات میفته که رضایت بدی ازش تعهد هم میگیرن که دیگه مزاحمت ایجاد نکنه و میگن اگه بلایی سر این خانم بیاد گردن تو میفته 

۱۰۰۰تا سکه.البته اون موقع سکه حدود۲۰۰ تومن بود..الان به نظرم ۱۱۴ تا عرف ه و خوبه

ارع ۱۱۴ تا ک عرفه ولی قبول نمیکنع میگه قانون میگع مرد باید ۵۰تاشو بدع سکه هرچقد باشع درسته این؟